חדשה

InbarKiii

New member
טוב נכנסתי לפה רק כי שמעתי על התגובה שלך

אחי,אתה חיי בסרט, קאסטרו וברוק יותר מצילחים מדייב?
אני אפילו לא אגיב על זה שאתה חושב שהוא עושה דברים רק כדי למשוך יחסי ציבור, כי זה כבר באמת עצוב. אבל תצא מגבולות הפורום הזה ותראה כמה אלפי מעריצים יש לו. 4? מסכימה עם עזרא שאתה כנראה לא מבין אנגלית ובטח גם לא יודע לספור...

lorenzo35

New member
אם זר היה נקלע לפורום הוא עוד היה חושד כי

את חלק ממכונת השימון [היעילה אני צריך להסכים] של יחסי הציבור של אותו "מתמודד"
מה לעשות והמקורות שלי אומרים כי ברוק וויט המלאכית והענוגה , וג'ייסון קאסטרו הכשרוני, קצת הרבה יותר מראים נוכחות מאותו "מתמודד" , אבל למה אני משתמש בתותחים כבדים ?....כשאני יכול להביא את אמנדה אוברמאייר שמופיעה בכל חור בעולם ...את צודקת אני לא יכול לספור !! ...את כמות האוהדים בעולם של אמנדה אוברמאייר היפיפיה , הרי זה כמו לבקש ממך לספור את הכוכבים שבשמיים . מה שכן.....אני יכול לספור את כמות המעריצים הזעומה של אותו "מתמודד" . זהו יותר לא אדוש בנושא " המתמודד" כי הוא מעולם לא עניין אותי . אנא ראי בכך סוף פסוק .

InbarKiii

New member
אוקיי אני לא רואה בכך סוף פסוק

אני חושבת שכדי להראות נוכחות יש צורך בהופעות טלויזיוניות, מתי הפעם האחרונה שברוק או קאסטרו היו בכלל בטלויזיה? או מתי הייתה הפעם האחרונה שנעשה שימוש בשירים שלהם?בקאוורים שלהם מאיידול? כי אצל דייב זה קרה הרבה ולא רק בתוך ארה"ב, גם כאן שידרו פרסומות עם קאוורים שלו. אם הם כלכך מצליחים אז תן לי נתונים שלהם. אני רוצה לראות כמה באמת הם יותר מוצלחים מדייב אולי אני באמת לא יודעת. ואמנדה? אני לא שמעתי עלייה מאז עונה 7. תאמין לי שהמעריצים של דיוויד מכפילים את עצמם ממספר המעריצים שלה

naama59

New member
../images/Emo6.gif טוב נו,

זה חייב להיות טרול. מוצלח כמעט כמו הפארודיה של ג'ים לגלמברטס. כנראה שיש אנשים משועממים בעולם
(ואם זה בכל זאת אמיתי, תנחומיי.)

naama59

New member
כי אולי

אתה בוחר להתעלם מהעובדות? גם אם הוא לא לטעמך, קצת בעיה לטעון שאף אחד אחר לא תומך בו. קוק נחשב לאחד האיידולים הפופולאריים. המכירות של הדיסק שלו היו מצויינות, הסינגלים שלו הצליחו, הוא יצא לסיבוב הופעות מוצלח - ועכשיו הוא עובד על חומרים חדשים. ממש לא כישלון..

jess r

New member
ברוכה הבאה, השתלבות נעימה ../images/Emo140.gif

יש לך שם יפה
את אוהבת מישהי מהבנות העונה?

XoLilMissLolaoX

New member
תודה!! אממממ../images/Emo2.gif

אני אוהבת את דידי ושיבון אבל הבנים יותר טובים השנה מהבנות לדעתי...

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קייסי
ממה שראיתי בהודעותייך האחרות את גם חובבת את אדם ואת דיוויד קוק, ממש כמוני. בקיצור, יש לך טעם טוב

XoLilMissLolaoX

New member
thanx!!!../images/Emo24.gif

את קייסי אני הכי אוהבת העונה...חחח
ממש אהבתי את מה שהוא עשה השבוע עם הגיטרה וגם מה שהוא עשה שבוע שעבר... תודה גם לך...חחח

למעלה