חדשה

make it two

אז הנה, גם אני מעיר לך... אתה כותב בצורה מגעילה, שחצנית ומזלזלת כל כך, שכבר הספקתי לפתח אדישות. אז פופי, יש פה בפורום עוד אנשים חוץ ממך, ואפשר לכבד אותם. מה אתה מנסה להשיג בהודעות שלך? לעצבן אנשים אחרים? נו, תהיה בריא.
נ.ב. אתה צריך לעבוד על פיסוק. ועל רווחים. זכר-נקבה, דברים כאלה. הייתי שוקל לשפר בגרות בלשון אם הייתי במקומך. נ.ב.2 אתה גם מדבר ככה? או רק כשאתה יכול להסתתר מאחורי מקלדת?

lorenzo35

New member
מממ...דרך-אגב גם אתה צריך לעבוד על רווחים

מעניין ...מאוד מה שרשמת , כי בדיוק רציתי להעיר לך כי גם לך יש בעיה בין רווחים ופיסוק לדוגמא : בין 2 המילים "אני עזרא " היית צריך לשים את המילה " צריך " ואולי לשנות את המילה עזרא.. ..לעזרה . מקווה שעשיתי עכשיו מספיק "רווח " ופיסוק כדי שתבין למה לורנצו חתר. 1] אם היית דמות בסיפור לא היית דמות עגולה " ...אם אתה מבין למה אני מתכוון . 2] להסתתר מאחורי מקלדת ? אני ? טעית בכתובת ידידי ... מזמין אותך להפגש בכל מקום וזמן שתבחר , ואפשר לדסקס על דא ועל הא, ועל דברים שברומו של עולם .

dandush 24

New member
make it 3

וזה ממש לא ניראה כאילו רוב חברי הפורום מסכימים איתך אלא להפך.

קליספרה

New member
מכיוון שאנחנו בפורום הזה כנמה וכמה עונות

והתמיכה בדיויד קוק היתה מהגורפות ביותר שהפורום הזה ידע להגיד שהרוב תומכים בך זה די משעשע אותי בכל אופן אתה משעשע - צרות אופקים תמיד שעשעה אותי

lorenzo35

New member
אם את מכנה 3 איש תמיכה גורפת.... יופי לך כמו

שאומרים . קלימרה .... מאלקה !

קליספרה

New member
בוא נדייק - זה אתה שאמרת 3 איש, לא אני ../images/Emo6.gif

אתה סתם מדקלם מאנטרה שנוחה לה ואין לה שום קשר למציאות אהדת הפורום הזה לדיויד קוק, האיש העוגייה והשף - הייתה גורפת ולא בכדי. הוא רב קסם ומוכשר מאוד, כיוצר וכמבצע הדיסק שלו לגמרי לא רע לדיסק ראשון - ופרמננט שלו שיר מופלא בעיני לעומת זאת אדם אהוב נפשי , מה שאני שמעתי עד כה - "על הפנים"
לא לי לחנך אותך לתרבות דיון, ולכבוד לאחר - אפילו אם לטענתך מדובר בשלושה אנשים - די לי בחינוך ילדי

lorenzo35

New member
מצטער אבל שם המתמודד שהזכרת לא מוכר לי

בשום הקשר של אהדה בפורומים , כן מוכר לי דייויד ארצ'ולטה , דייויד הרננדז. דייויד בקהאם. ואם מזכירים כבר מגה-סטאר ... אדם למברט אפשר שלא באותה נשימה עם אותו מתמודד לא ידוע ? פאראקלו . [אם כבר ביוונית עסקינן מילה הליניקה ? ]

Mikey Weiss

New member
לקלל בשפה שאנשים לא מבינים כדי שלא ידעו שאתה

מקלל? מקסים.

lorenzo35

New member
את מתכוונת למאלקה ? תשאלי את ידידך היווני

זה ביטוי שגור בפי כל יווני מסנטוריני וכרתים עד אתונה ומקדוניה , זה כמו להגיד לעזאזל , אל מה את מדברת בכלל ? זה לא קללה ! זה אפילו ביטוי פוזיטיבי , תשאלי את ידידך היווני [שדרך-אגב נראה מאוד צעיר בתמונה הייתי מהמר בן 17-18 ... ואת הבנתי בת 28 ? נכון? ] אם הבנת את זה לא נכון אזי אנא יקירתי קבלי את התנצלותי הכנה . [דרך-אגב אולי תשאלי את ההוא מלמטה שלא הבנתי אם הוא מרים את הבוהן או את הלשון יש לי קצת בעיה בראיה את מבינה ... אולי הוא מבין יוונית ?

Mikey Weiss

New member
אני יודעת מה מאלקה אומר, תודה.

ואתה בטח יודע שזה תלוי הקשר והרבה מאד פעמים נאמר בתור קללה, ומכיוון שכל התגובות שלך עד אותו רגע היו לא חיוביות התקשיתי לראות את malaka כאן באור חיובי. ולצורך העניין, גם אם התכוונת להגיד לה "לעזאזל, על מה את מדברת בכלל?" כשאף אחד לא מבין מה אתה אומר זה מלבב באותה מידה, אז זה לא סותר את מה שאמרתי. בכל מקרה, אמרתי את זה קודם: אתה נראה כמו בן אדם שכן יש לו דברים מעניינים להגיד ושיודע הרבה, אבל אתה ממש יורה לעצמך ברגל עם איך שאתה מתנסח ומדבר וקשה לך להבין שזה כן מפריע לאנשים כאן (שהם לא רק אני) וזה ממש חבל. (ואני לא שמה תמונות של קטינים, תודה רבה! הוא בגיל חוקי לגמרי!)

naama59

New member
אם אתה אומר

הבעת הדעה הזו מתחילה לעבור את גבולות הטעם הטוב :) ג'ייסון קסטרו הרבה יותר מוצלח ומפורסם בעולם? מה פספסתי?

InbarKiii

New member
חחחח נעמה אני פשוט מתה מצחוק פה

ניראלי הוא עובד עליינו.. אין מצב שהוא כתב לי עכשיו שברוק וויט וג'ייסון הם תותחים כבדים ועוד נותן לי כדוגמה להצלחה את אמנדה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיוויד קוק נשכח../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ממש לא../images/Emo26.gif

קודם כל דיוויד קוק היה ועודנו אחד המתמודדים הכי מוכשרים שהיו באיידול אי פעם
מי יכול לשכוח לו את הביצועים המדהימים ל״hello" ול״בילי ג׳ין״ ועוד ועוד.... נכון אחרי שאחידות נגמרת נהיה יותר קשה כי אתה לא כל שבוע מול אמריקה ומחדש שירים מוכרים ואהובים, אתה עם החומר שלך מתחיל למעשה מאפס.... דיוויד קוק מצליח בזה
בתור מישהי שנמצאת בארה״ב אני רוצה להגיד שדיווחד קוק מאוד מצליח
השירים שלו כמ. ״light on" ו-״until u come back to me" מושמעים בכללללל תחנת רדיו ובטלוויזיה ובקניונים ומפלאפונים של אנשים
עכשיו אל תבינו אותי לא נכון גם אני מאוד אוהבת את אדם אבל האלבום האחרון שלו מבחינת שירים ומכירות נחשב לאכזבה. מכירים את אדם בעיקר מפרובוקציות שהוא עשה ועושה ומדברים ממש לא יפים שהוא אומר על זמרים אחרים ופחות מכירים אותו בגלל הכישרון שלו... וחבל
דיוויד קוק גם נמצא באתרי רכילויות נחשבים ככה שהוא גם סלב לכל דבר.... שורה תחתונה
דיוויד קוק היה ועודנו אחד האיידולים הכי מוצדקים שנבחרו ועם כל הכבוד לכל השטר הוא גם הגבר הכי טוב שזכה בתחרות עד עצם היום הזה
יש לו קול מהמם הוא בן אדם מקסים ומחכים לו רק דברים טובים בהמשך הדרך

אבל זה לא שאני מאחל לו דברים רעים, חס וחלילה!

(פתאום הבנתי שזה יכול להשתמע ככה
)

lorenzo35

New member
למה יש לי הרגשה שלאותו "מתמודד " רק 4 מעריצים

בעולם, וכולם מרוכזים במקום אחד ?

למעלה