חדשה :)

• פותח הנושא meau
  • פורסם בתאריך

meau

New member
חדשה :)

שלום, אני חדשה בפורום, ורציתי לקבל דעה מקצועית, האם יש לי סיכוי בתחום הדוגמנות. אני 1.62 מטר, בת 15. אין לי ממש תמונות גוף. סליחה :)

Nienna17

New member
לפי דעתי

יש בך משהו מאוד אירופאי שיכול להצליח. אבל - את חייבת לעשות משהו עם הגבות ^^

meau

New member
חח.. אלה תמונות יחסית ישנות

אלה תמונות יחסית ישנות, משהו כמו חצי שנה. מאז הסתפרתי ועשיתי גבות, אבל אין לי תמונות חדשות. תודה על הדעה :)

היי מיאו

יש לך עיניים יפות ושפתיים יפות לי נראה שיש קצת בעיה באף יותר תמונות מגוונות יראו יותר קשה מאוד לשפוט אני חושב שתצאי יפה בתמונות אבל קשה לי להעריך עד כמה תהייה בך התעניינות בסוכנויות לגיטימיות גם בגלל הגובה.

meau

New member
היי עמירם

דבר ראשון, תודה על המחמאות ועל הדעה הכנה :) דבר שני, אני יודעת שיש דוגמניות (אומנם כאלה שכבר פחות בעסק, כמו יעל בר זוהר וסנדי בר), שכן בערך בגובה שלי. זה אומר שיש לי סיכוי, או שהן ממש מיוחדות, ואף סוכנות לא תיקח מישהי פחות מ1.65 מטר?

תמיד יש נטייה להשוות למפורסמות

את חייבת להבין שהבנות האלו קודמו בתקופה אחרת ובנו את השם שלהן במשך שנים זה שאגם נמוכה מאוד למשל - לא אומר שבנות נמוכות אחרות יכולות להצליח כי היא מסלמת את הקטע הזה של אני נמוכה ומצליחה מיוחדות - רק חברה שלי מיוחדת חחחח אבל כן על מה שאת מדברת זה אכן ל-א מקור להשוואה. את תמיד יכולה לשלוח את תמונותייך לסוכנות ולראות מה יגידו לרוב, אם התמונות לא מדהימות הם ישר יפסלו אותך על הגובה.

למעלה