חדשה

חדשה

שלום, חדשה פה. עם אנדומטריוזיס קשה. לפני כשנה לפרסקופיה , ...(לאחריה נשארה אנדומטריומה (לאחר נסיון צריבה)בשחלה אחת ובשניה נכרתה(ומאז הרבה תלאות שכלל שתי היסטרוסקופיות אבחנתיות אחת ניתוחית שני צילומי רחם ועוד. כרגע לאחר הפריה שניה. בשבוע שעבר נשאבו 3 ביציות והוחזרו שלושה עוברים.בימים האחרונים כאבים מוכרים באגן... אך הם מחמירים. בנוסףמעט חום 37.5. האם מנסיונכן זה אופייני??? רופא הפריון במהלך בצוע האולטרסאונד כמעט ולאא מתייחס לאנדומטריוזיס.מחזור הטיפול הפעם היה ם דיכוי קצר. (נלקחו מנופור וגונל ובימים לפני שאיבה צטרוטייד. מתלבטת האם להמשיך לסבול לפחות עד בדיקת הדם בשבוע בא, או ללכת לרופא??? האם התופעות מוכרות למישהי???בגלל שהאסטרדיול היה רק 3711 בבדיקה אחרונה לפני השאיבה ומכיון שעברו 10 מהשאיבה לא נראה לי שמדובר בגירוי יתר.

זואילי

New member
הי עבודה ../images/Emo140.gif

לצערי אני מכירה כאבים במהלך הטיפולים ובהמתנות לבטא מדי פעם (כולל פעמיים מיון) והרבה כאבים אחרי כל טיפול. אם את חוששת והכאבים חזקים, ואם את יכולה ליצור קשר עם הרופא, אז עדכני אותו. או שתגשי למיון. (אני מציעה מיון אבל גם אני לא מתה על האופציה הזאת בכלל. אבל לפעמים אין ברירה..) תמשיכי כמובן בשתיית מים מרובה. נכון שהאי2 לא "נחשב" גבוה. אבל כל אחת וגופה, ויגידו הרופאים מה שיגידו. כל גוף יש לו את הסף שלו. יש את מה ש"כתוב בספרים" ויש את המציאות - של אישה שכרגע כואב לה. אז גירוי או לא, בשביל השקט הנפשי שלך כדאי להיבדק. מאחלת לך המון המון
ותרגישי טוב

לזואילי

תודה על התגובה המהירה. מצטערת על שם המשתמש המזעזע, מנסה לשנות ללא הצלחה. אם זו תופעה מוכרת נראה שאחסוך היכה לרופא שעמוס תמיד ולא בא לי להראות כבכינית....פשוט חששתי שיכלה להזיק לעצמי.....

זואילי

New member
את לא בכיינית בכלל

לפחות, לא פה... תהיי עם היד על הדופק לגבי הכאבים. ואל תהססי לפנות לרופא, הוא זה שמלווה אותך!

ממשיכה ושואלת

אמרת שגם את זוכרת כאבים בהמתנות לבטא, האם להיות פסמית שאם יש כאבים אז אין הריון??? האם יתכן שהיתה השרשה בכל זאת יש כאבים??? המוח משתגע..

זואילי

New member
עבודה מתוקה

את יודעת שאין חוקים
יש כאן גולשות שהרו, והכאבים אפילו יום לפני הבטא היו כאלה מוכרים ומבאסים ואז - בינגו.

תודה

תודה, הכאבים פחתו....אמורה לעשות בטא ביום ראשון ובנתיים הכתמות....בקצב הזה מי יודע אם בכלל אעשה ב. דם.

למעלה