חדשה

annanat

New member
חדשה

קיבלתי מכונה מתנה. התכנון הוא לקחת קורס במהרה אבל עד אז נורא בא לי לשחק איתה קצת. אבל אני לא ממש יודעת איך מרכיבים את המחט איך משחילים את החוט וכאלה.... יש איפה שהוא את האינפורמציה הזו? תודה ומקווה שאני לא מגזימה עם השאלות

תתחדשי:) היא חדשה.

אם לא אין מישהי באיזור שלך שיכולה להסביר לך? בתפירה נראה לי שכדי לך לקבל כמה כללים בסיסיים ממשהי שמבינה כי מכונה זה דבר רגיש המתח זז, המחט הפוכה... ולכן צריך מישהי שתראה לך אח"כ תנסי להוציא מהבורדה תדפדפי בהמשך יש הסבר איך:) חוץ מזה את צריכה שיהיה לך ציוד מינימלי להתחיל איתו אבל קודם שמישהי תעשה היכרות בינך לבין המכונה. ואם תראי שיש כמיה בניכם אולי כדאי שתחשבי על לימודים מסודרים:)

annanat

New member
ישנה

קבלתי אותה ונראה לי שמעולם לא השתמשו בה המכונה של brother מודל vx810 אני גרה בפ"ת תודה על התגובות

annanat

New member
תודה

מצאתי את זה כבר אתמול וחצי לילה נניסתי להתקין מחט אחת קטנה וללא הצלחה המון המון תודה

ו שתי

New member
בעקרון- או דרך מי שמכר לך אותה, או פשוט

תכתבי מאיפה את, וכל מורה לתפירה מהאיזור תוכל לתת לך שעת אוריינטציה במכונה בתשלום. זה ממש לא יקר, ויחסוך לך את העלות של תיקוני המכונה
והבדים שתחרבי. כמו כן, אפשר למצוא ברשת ספרי הדרכה לחלק מהמכונות- חיפוש בגוגל, או באתר היצרן.

יש כל מני כתבות באינטרנט

אבל כשאני הייתי צריכה את הבסיס זה לא עזר.. הטכנאי קצת הסביר לי ולמרות זאת לקח לי זמן להבין שבשביל לתפור- השיניים צריכות להיות למעלה, הרגלית למטה ושלא צריך להשתמש במברג כל פעם שמוציאים את החוט התחתון עדיף לך להעזר במישהו מקצועי, מורה לתפירה, שתשב שעה ותסביר לך על איך מתפעלים מכונה תראה לך סוגי תפרים, תתפור איתך קצת כי אחרת את יכולה לגרום נזק למכונה או נזק נפשי לעצמך
בהצלחה ותתחדשי

יש אפשרות שמי שנתן לך את המכונה יסביר לך?

כי אם לא, אז באמת כדאי שתקחי שיעור או שניים כדי להבין את כל הדברים האלה.

למעלה