חדשה

nic nic

New member
חדשה

שלום, מתפדחת לכתוב פה אפילו, כל חיי בחרתי לברוח ולהתעלם מקיומו של נושא זה. אני מתוסבכת מידי אפילו כדי לכתוב את המילים. גם בשל החינוך בבית, גם חוסר הכרה עם עצמי וקבלה של הגוף והתפתחות שלי וגם בגלל עבר של הטרדות. בת 21 וחודש. האמת בשנה אחרונה התחלתי להרגיש אולי "צורך" להכיר את זה. ולעיתים קרובות רואה בslow motion גוף של בחורים ו"מאבדת עצמי", בפנטוז וצורך בקרבה ו"לנגוס" (not literally) בבשר הגברי הזה שמשך תשומת ליבי. ולא אני לא עושה שום דבר. שום כלום. וקשה לי עם זה, מדחיקה מכחישה מנסה להעביר מחשבות לשכח לא לחשוב על זה "אסור זה רע" וכו'. הבעייה שזה דיי מונע ממני להתקדם בקשרים ולהכנס להכנס לקשרים, ליותר מחודש.. ייעוץ מה עושים איך יוצאים מזה?
אגב, עיינתי בפורום, בהלם מהדברים שנכתבים פה בחופשי. היתי בהלם גם מהשיחות בין חברות. הרגשתי כ"כ מפגרת מאחור ו"ילדותית".

מיניות זה נושא אישי

את לא בתחרות עם אף אחת, ואין שום עניין בכך שאת מרגישה דברים אחרת. זה הרי טבעי שכמו באוכל, יהיו דברים שאת אוהבת, שניסית, ואחרים שלא. ואין סיבה להרגיש ילדותית או מפגרת בגלל זה. כל אחד והקצב שלו. יחד עם זאת, נשמע שהמיניות זה נושא מסקרן מבחינתך ואת היית רוצה לפתור אותו ולהפוך אותו לפשוט וקל, לכן אני מציעה לך טיפול. להתמקד בנושא של הפגיעות שהיו, סיבוכים, הטרדות כפי שאת מגדירה זאת, לנקות את הכאב מהעבר, לסדר את המקום שיאפשר לך להתנסות באהבה כלפי עצמך. לאט לאט בלי לחץ, תשקלי את האפשרות ששיתוף איש מקצוע יוכל לסייע לך. בהצלחה לי

pooshkash

New member
חיים מבולבלים...

את זקוקה למישהו שידריך אותך, בשקט ובאופן סולידי.... יש להניח שתביני את הפרינציפ בסופו של דבר!

נגיסה בבשר הגברי...

בתחום הפנטזיות את בסדר דוקא. השאלה היא אם גם בתחום המעשי. נראה לי שאת שבויה בתוך מבוך פסיכולוגי. אולי כדאי שתפגשי מישהו שיוכל להושיע אותך?...

Mישהי

New member
היי!

זאת גם הפעם הראשונה שאני כאן. אני אספר לך קצת על עצמך, לפי מה שכתבת.. לדעתי את לא צריכה טיפול, זה עניין של זמן ובשלות בשביל לשכב בפעם הראשונה. בגלל שאת לא שלמה עם גופך, את מתביישת שיראו אותו. מאחר ואת לא מקבלת את גופך, את חוששת שגם אחרים לא יקבלו אותו או יתאכזבו ממנו. עצם העובדה שציינת שאת בת 21 וחודש וחושבת על הנושא הזה, אני מסיקה מכך שאת אוכלת סרטים בגלל שהגעת לגיל 21 ואת עדיין בתולה.. שזה כאילו משהו מתוך ה"רשימת דברים שהייתי צריכה לעשות עד 21 והם נגררים" קודם כל, כל הכבוד שאת יוצאת ומכירה בחורים.. זאת התחלה! דבר שני, אין גוף מושלם! תתחילי לקבל את גופך ולהתגאות ביתרונות שבו. עובדה שגם נשים בעלות גוף לא מושלם נהנות מסקס ועניין גופן לא מפריע להן בכלל. דבר שלישי, תמיד מפחדים שהפעם הראשונה היא כואבת. לי אישית לא ממש כאב. בקיצור, תצאי עם ראש פתוח. אל תשללי בחורים על כל שטות. תקחי את הזמן לפי איך שמתאים לך ואל תמהרי בגלל לחץ של הגיל או לחץ חברתי. גם אם תצאי עם מספר בחורים וזה לא יילך, את תתייאשי, בסוף את תכירי את מה שאת מחפשת פחות או יותר (במידה ואין לך ציפיות בשמיים- אין אביר על סוס לבן) שיהיה בהצלחה! מקווה שעזרתי..

למעלה