חדשה

חדשה

היי אני דניאל 15 מחיפה עכשיו אני באמצע אקליפס ומחר [יומשישי] אני נבחנת על ניו מון באנגלית XD

sashkashurik

New member
איזה כיף לכם!!!

כשאני הייתי בת 15, נבחנו על דברים כמו חטא ועונשו.
ועכשיו - הארי פוטר, דמדומים, איך בא לי שוב להיות בבית ספר ולהיבחן על הדברים שאני נהנית מהם!!!!!!!!!
!

adi dion

New member
ברוכה הבאה! ומשהו בקשר לספוילרים, כנסי...

אז קודם כל אני עדי, בת 20. הממ אני לא יודעת אם את חדשה בתפוז בכלליות, אבל רק שתדעי שכתבת פה הודעה קודם עם ספוילר ענקייייי לספר האחרון- בכותרת של ההודעה... בבקשה רק תשימי לב לדברים האלה כי לא כולם פה קראו את כל הספרים... בגלל שרק הראשון יצא בעברית, כל מה שאת רוצה לכתוב על שאר הספרים- זה ספוילר, וצריך לציין בכותרת של ההודעה שזה ספוילר (
) ולציין את הראשי תיבות של הספר עליו את מדברת (NM, E, BD) מקווה שהבנת, ואם יש לך שאלות אני בטוחה שכל אחד פה ישמח לעזור לך, רק תשאלי. בכל מקרה, תהני פה :)

iFox

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo42.gif

היי אני אדי. בן 17 ואני סיימתי את T לפני כמה ימים ועתיד להמשיך לקרוא את NM בעוד כמה ימים!

xXx Lilo xXx

New member
חחח מגניב. אני נבחנתי על T../images/Emo3.gif|../images/Emo29.gif

ברוכה הבאה, והשתלבות מהנה ^^" אני ליאת

תודה רבה כולם

ולא ידעתי שצריך לכתוב לגבי הספוילרים להבא אני אדע.. את האמת שהמורה שלי לאנגלית נתנה לנו יד חופשית בבחירת הספר..אז בחרתי בניו מון
אני מבינה שאין פה הרבה בנים XD ועוד 216 ימים שניו מון יוצא לקולנוע

Emergency Exit

New member
נבחנת?../images/Emo2.gif איזה אדיר../images/Emo6.gif ../images/Emo204.gif

אני ליאור, ברוכה הבאה

Galuush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני גל בת 19. קוראת עכשיו BD. השתלבות קלילה ומהירה

MeItOsH

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני מיתר,16 מנצרת עילית. מזאת אומרת שנבחנת על ניו מון? כאילו book report או ממש בחינה? הלוואי עליי.לא יזיקו לי כמה מאיות באנגלית..
השתלבות נעימה!

orale12345

New member
ברוכה הבאה

ואיי אם אני הייתי נבחנת באנלית על ניו מון
אני מתגעגעת לתיכון
ולשעורי אנגלית בכלל חחח תטכלס באנגלית קראתי ספר שאהבתי כי אני קראתי ברמות מעל הספרים שהיא ביקשה אז פשוט אמרתי שאני קוראות אותו וזהו חחחח

למעלה