חדשה

elina002

New member
חדשה

בעקרון אני די חולה על פנטזיה אז אין פלא שהספרים האלה פנו אלי. ראיתי את הסרט והתאהבתי ומייד רצתי לקנות את הספרים. כשקראתי את הספר הראשון אני ישנתי 3 שעות בלילה כדי שיצא לי לקרוא בין משמרות של עבודה. את השני קראתי ביומיים ואת השלישי ביום וחצי. לרגע חשבתי שאני אהפוך לערפד עם חוסר השינה שלי. עכשיו אני מחכה לקנות את הספר הרביעי אבל כל פעם שאני באה לסטמצקי אין. עברו כבר 3 ימים ימים מאז שסיימתי את השלישי ואני רוצה את הרביעי! קראתי את הטיוטה של ניו מון שסטפני העלתה לאתר שלה ואני חייבת להודות שזה היה כ"כ מצחיק שאמא שלי לא הבינה מה נסגר איתי אבל מנקודת המבט שלו זה נראה כ"כ שונה.... מחכה לספר הרביעי! ולתרגום של השני את הראשון קראתי בעברית כי זה יותר נוח.

Johnni456

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

יש לך שם?
אני סתיו, בת 14 מהמרכז.. השתלבות נעימה וזה

elina002

New member
כן

אני אלינה עם E. בת 21 מהצפון.... יש לי תסביך פנטזיה גדול....

xXx Lilo xXx

New member
חחחחח את ממש נשמעת מכורה ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

ברוכה הבאה ^^" פיף אצלנו כל הזמן יש בסטימצקי את הרביעי, אותו תמיד משאירים XD את ממש קראת את השלישי ביום וחצי? אני כבר חודש עליו XD

elina002

New member
טוב שמעי

כשאת קוראת איזה 10 שעות ביום זה די רץ.... נגיד ככה מ8 בבוקר עד 2 בלילה עם הפסקות קצרות באמצע (בעיקר אמא צועקת עלי שאני לא עושה כלום ואני מברכת על זה שאין עבודה השבוע). אני מניחה שאת האחרון אולי אני אמשוך קצת יותר לנגיד שבוע. יש לי ניסיון בקריאה מהירה באנגלית. ספרי הארי פוטר. את האחרון קראתי ב3 ימים כשהייתי בצבא, יצא לי אחלה 11 שעות קריאה כל יום.... אני גם מתמכרת בקלות ולספרים יש נטיה למשוך אותך מההתחלה עד הסוף. אני מקווה שהיום אחרי הצהריים יביאו את הרביעי אבל זה לא בטוח.

elina002

New member
איזה באסה

עדיין לא הגיע לפה הספר הרביעי... אני כל יום כמעט עוברת בסטמצקי ואין עדיין. באסה. נקווה שביום שני יהיה....

xXx Lilo xXx

New member
לאן זה "לפה"?../images/Emo29.gif

כאילו מאיפה את? ><" בראשון יש בכמויות את BD

elina002

New member
אמממ חור קטן בצפון ליד הכנרת

ראשון זה 4 שעות ממני.....

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif איזו מכורה ../images/Emo12.gif

חחחח כל הכבוד:) אני קארין, 15.8 מאשדוד
ואולי יש את BD בצומת ספרים, לא רק בסטימצקי

Orange Sky

New member
היי=]

אני ניצן בת 17 מחיפה=] וואו את קוראת ממש מהר! ברוכה הבאה, תהני!:)

elina002

New member
תודה

אני גם קוראת אובססיבית עד שאני זוכרת בע"פ. התחלתי לקרוא שוב את NM ואני מרגישה את אותה משיכה כמו בפעם הראשונה, רק שאני רוצה להגיע לסוף יותר מהר. אני חייבת להודות שהייתי בהלם פעם ראשונה שקראתי את הספר פשוט לא האמנתי!

Galuush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני גל, בת 19 (עדיין לא רשמית). אתמול סיימתי את הספר הראשון|מאוהב ואני לא יכולה לחכות להמשך!

שירני42

New member
וולקאם! ../images/Emo8.gif

שירן בת 16 איזה כיף לדעת שאני לא היחידה שמכורה ברמות ממש ממש קשות! ד"א אני קניתי את BD מהאינטרנט..זתומרת חברה קנתה לי =]

elina002

New member
יש לי בעיה עם קניה מהאינטרנט

אני הזמנתי... זה אמור להגיע בקרוב...

למעלה