חדשה :)

חדשה :)

עומר ממש התחנן, אז הנה אני כאן. לא מאוד בקיעה בענייני אפרת, ולא מכירה את רוב השירים, אבל בכל זאת, היא זמרת מעולה ואני ממש מתחברת לשירים שלה. שקד, בת 13 (עוד מעט 14)

עומר XD

New member
יאייD: ברוכה הבאה.

אז.. למרות שאת מכירה אותי. עומר, בן 12 וחצי. D: השתלבות מהירה.
כפי שאת רואה הפורום מת.

שפוצי

New member
ברוכה הבאה:)!

נטע 17 תהני:).. הפורום אכן מת.. אבל עומר היורש שלו מחייה אותו לאט לאט ומידיי פעם הוא מתעורר וחוזר לנמנם.. יש לו תקופות..

עומר XD

New member
חחחD: האמת חשבתי להיות אדום או משהו כזה אבל..

חשבתי להיות אדום בפורום או משהו כזה. אבל אין לי מושג איך או ממי לבקש. אז.. לא חשוב. כאילו מזה אדום? כזה שיש לו יותר זכויות ומסדר את הפורום כמו המנהל?.. אבל כן, אם גל לא ירצה יותר אשמח להיות היורש של הפורום. למרות שיש מגבלת גיל לניהול. אז לא חשובXD קיצר, כן. אני מנסה כמה שיותר להחיות אותו ו60% מההודעות בפורום הם של החפירות שלי :)

אדום זה

אחד המוגדר כמומחה לעניני נושאי הפורום... אחד פעיל כזה שבד"כ ידע לענות על השאלות ולפתור בעיות... אין לו אפשרויות כמו למנהל, אבל יש לו מין אות כבוד. תודה על הברוכה הבאה וכל אלה

עומר XD

New member
חח בבקשהD: אה! נו אז נראה לי ש...

נראה לי שאני יוכל להיות אדום. אני מכיר טוב את כל הפרטים על אפרת. אני יודע עליה הכל. ועל השירים שלה. אני אפילו יודע באיזה רחוב היא גרה! DD: (אנחנו כמעט שכנים).. קיצר, איך להיות אדום? שקד? מישהו?

המנהלים הופכים אותך לאדום

וכמובן שהאדום צריך לדעת גם לשמור על הפרטיות של האמן ולא לגלות לאנשים באיזה רחוב הוא גר ומה הטלפון שלו :p

עומר XD

New member
נכוןD: וואי אם היה לי את הטלפון של אפרת..

אם היה לי את הטלפון של אפרת אז.. הייתי הבן אדם המאושר בעולם O: אממ.. לא! בחיים לא! אני לא אגלה איפה אפרת גרה. אני אפילו לא אגלה באיזה ישוב אנחנו גרים. O: אממ.. אז.. גל? אם בא לך אז אולי תעשה אותי לאדום בפורום? לדעתי אני מתאים לזה קצת. אני יודע הכל ואני יעשה סדר בפורום והכל. והכיהכי, אני מנסה להחיות אותו ולהביא לכאן אנשים. וכמו שראית הבאתי את שקד
אזז.. לשיקולך האישי אם לעשות אותי לאדום בפורום
שבוע טוב לכולם, עומר.

למעלה