חדשה...

נועם@בת

New member
כל מרפאה מפרסמת נתונים משלה

בארץ יש לי נתונים רק מלפני שנים. ממה שהרופא שלי אמר זה נהתונים המקובלים היום בעולם. תמיד אפשר להריץ מנוע חיפוש באתרי הפוריות הגדולים ולשבור את שיניים באנגלית. נועם

רוצהילד

New member
זה רק סטטיסטיקה...../images/Emo32.gif

הי נועם, שוטטתי עכשיו באתר "הורים" בקטע של בעיות פריון - אחלה מקום ללימוד ראשוני של הנושא... בקשר לסטטיסטיקה - אני מראש קצת מסוייג בכל מה שקשור לרפואה... לפי הנתונים הסטטיסטיים הייתי צריך להיות מת כבר לפני הרבה זמן

נועם@בת

New member
יש המון לינקים בארכיון הלינקים

יש רק בעיה- אי אפשר לעשות לינקים הגיוניים לארכיון. אז תעשה חיפוש מתקדם על "ארכיון הלינקים" ותגיע לשם. יש שם ימבה אתרים. בכולופן, אתה רק הוכחה חיה (תרתי משמע) שאפשר לנצח את הסטטיסטיקה
בכלל, החלטתי לחרוט על דגלי שצריך לשבור את הסטטיסטיקה. ואני מתכוונת לעשות את זה. (רק נדמה לי שבקשב שלי עד היום, אבי כבר די מתקרבת אליה). נועם ~שהולכת לחרוט על הדגל (איך חורטים על דגל בכלל?)

קינמוני

New member
היי טלי! גם אני...

אחרי 3 הזרעות ולפני IVF ראשון, בגלל בעיית זרע. אני אעשה את ההפרייה כנראה באסותא. גם אני נורא מחפשת עידוד ומקווה להצלחה הכי מהר שאפשר. מקווה שנוכל לעודד זו את זו. קינמוני

michalmichal1

New member
טלי

טלי- לי היתה הצלחה ב-IVF ראשון (מיקרומניפולציה) ולמרות שלפני ה-IVF היינו לא מוסברים, בדיעבד הסתבר שהזרע של בעלי מתקשה לחדור את ביציותי (הוכח שהבעיה היא לא בביצית כי באותו מחזור שאיבה גם תרמתי 10 בייציות ששלוש מהם הופרו ללא מיקרומניפולציה ע"י זרע של בן זוגה של הנתרמת). לכן ה-IVF היה הטיפול האולטימטיבי לבעיה כמו שלנו. אני זוכרת שהתחלתי להתעסק בסטטיסטיקות והייתי די שבוזה מזה שהסיכויים להצלחה הם רק 25-30%. ועובדה- 2 מתוך השלושה שהוחזרו נקלטו. או כמו שנועם אומרת- נקווה שאצלך יהיו 100% הצלחה! מיכל.

זוליק

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

גם אני לפני IVF ראשון. אני כבר במהלך הזריקות כך שאולי אפילו שבוע הבא תהיה השאיבה. אני מאחלת לך המון הצלחה ושהטיפול הראשון יצליח לשתינו ונעבור יחדיו לפורום הורים.

טלי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואני מאחלת לך שהות קצרה בפורום הזה. ומפה שתעברי היישר לפורום הריון אחרי... הרבה הרבה הרבה הצלחה

אופה3

New member
היי וברוכה הבאה, מקוה שהפעם הזאת

תהיה גם הראשונה וגם האחרונה, ואז ממש תשברי שיא, תכנסי לשאול שאלה, ואחר כך תבשרי על היריון. בכל אופן מאחלת לך בהצלחה, ומקוה שלא תשארי פה ביי האופה

למעלה