חדשה...

taliwali

New member
חדשה...

הי בנות, כמו רבות וטובות אני רוב הזמן צופה פה מהצד. אני לאחר 3 הזרעות ולפני IVF ראשון (בגלל בעיות זרעת אצלי הכל תקין) במדיקל סנטר.(גונל + סינרל). הייתי שמחה לשמוע מה הסיכוי להריון מIVF ראשון עם בעיות כאלה? מישהי מטופלת במדיקל? אשמח לשמוע מכן, בהצלחה לכולכן !

אולה *

New member
ברוכה הבאה טלי! ../images/Emo20.gif

כמובן שיש סיכוי להריון ב-IVF ראשון. בפורום הריון אחרי טיפולים יש המון דוגמאות לכך. ומקווה שכך יהיה אצלך. הכל תלוי בהמון גורמים - באיכות וכמות הביציות, עד כמה בעית הזרע חמורה - כמה הפריות תהינה, האם הרירית תצמח ותקלוט וכו´. IVF ראשון הוא תמיד מעין נסיון - לראות את תגובות הגוף שלך. אני מניחה שבגלל בעיות זרע ההפריה תהיה בשיטת ICSI?! בהצלחה.

taliwali

New member
הי אולה

אכן צדקת, זה יהיה ICSI. בהזרעה האחרונה (גונל+כוריגון) היו 8 זקיקים גדולים וביטלו את ההזרעה אבל הרופא אמר שזה "צרות של עשירים" כי זה מצב טוב מאוד ב IVF. יש פה אולי בנות שמטופלות אצל פרופסור פיש?

אולה *

New member
חבל שלא עשו IVF חירום

לפעמים כן עושים את זה - במיוחד במקרים בהם במילא הולכים ל-IVF. חנה וליאור טופלו אצל פרופ´ פיש בבילינסון והיום חובקים בת יפיפיה.

לי חן

New member
ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

לא ממש יודעת לענות לך בענין ה-I.V.F אני עוד רחוקה מזה יענו לך המומחיות בעניין. שיהיה לך המון ב ה צ ל ח ה!!! ושתעברי מהר לפורום השכן
לי חן

taliwali

New member
קצת עידוד בשבילך

חברה טובה שלי טופלה אצלו בבילינסון ויש לה שני בנים מדהימים בני שנה וחצי והיא שלחה אותי אליו (אני מטופלת פרטי)

ronylew

New member
תודה רבה../images/Emo141.gif

אני מאוד אופטימית פרופ´ פיש נותן לי המון כוח ותקווה אז בהצלחה רבה גם לך

מיליקי

New member
טלי - ברוכה הבאה, ובהצלחה

גם אני מכירה את פרופ´ פיש. רופיין, ואדם סימפטי ביותר. שיהיה בהצלחה!!! מילי

מיליקי

New member
הי טלי

הייתי תקופה. כרגע לא - אבל לא ביגללו. ואגב טלי, הודעות חדשות שלך עדיף שתשרשרי - כלומר תכתבי כתגובה להודעה קודמת שלך, אחרת הודעות אחרות נדחקות למטה, ומועברות לעמוד הקודם! מילי

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

נקוה שאת גם לפני הריון ראשון ממש עכשיו
הסיכוי הממוצע של טיפול IVF הוא כ30% להריון, כ25% ללידה (לצערנו לא כל הריון שמתחיל, אכן נגמר טוב). קשה מאוד להעריך מראש מה הסיכוי. אם את צעירה ואין שום בעיה בביצית, סביר להניח שסיוכייך טובים יותר. ומצד שני- קשה גם לדעת מה סיכויי ההצלחה של הזרע. מה שבטוח, בספרי הסטטיסטיקה של הפורום, ילד- זה מאה אחוז ילד
אני עברתי במדיקל סנטר 3 שאיבות והחזרות (את הפרוטוקול עצמו עשיתי אצל הרופא שלי בקליניקה שלו) והייתי מאוד מרוצה. רק שהיו לי כאבים אחרי השאיבות- מה שלא קרה כשעברתי לבית חולים אלישע. היחס של הצות היה מעל ומעבר, ובעיקר של דר´ קוגוסובסקי שיב איתנו לשיחה מרגיעה כשמאוד מאוד היינו זקוקים לה. בהצלחה ואל תשכחי את כללי הברזל של הפורום
נועם

taliwali

New member
הי נועם

עכשיו סיימתי לעבור על ההתפקדות האחרונה וההיענות היתה מדהימה!!! כל הכבוד !! אני בת 26, אצלי הכל תקין, אני לפני ICSI בגלל בעיות זרע. אולי תוכלי לספר לי מנסיונך והיכרותך עם הבנות פה, מה הסיכוי לפי הנתונים שלי?(אני מחפשת עידוד בכל דרך....) ושוב,כל הכבוד על ההתמדה והעזרה של כולכן, אתן פשוט מדהימות!!

נועם@בת

New member
אני יודעת שאת מחפשת עידוד ../images/Emo13.gif

אבל סטטיסטיקה לא ממש עוזרת. או שזה ילד או שלא P-; אני מקוה שאת בחלק שכן
נועם

למעלה