חדשה!!!

lol1236

New member
חדשה!!!

היי לכולם אני חדשה כאן בפורום ויש לי שאלה אולי מישהיא מכן תוכל לעזור אתמול הגבתי לאחת ההודעות וציינתי שאני נרשמתי ללימודים- לימודי ערב כמו כן אני עובדת במשרה מלאה יש למישהיא טיפ כיצד אני יכולה לשלב עבודה,לימודים,בית ביחד???? האם זה מיותר לציין שאני בהרייון ובסוף יום אני מגיעה מותשת ורוצה ררק לישון אולי מישהיא שעשתה זאת תנדב לי טיפ א י ך ? תודה רבה

ברוכה המצטרפת אלינו ../images/Emo140.gif

קודם כל, מזל טוב. המשך הריון קל, עגול ונעים ככל שניתן
בנוגע לשילוב בין כל הדברים, לא יכולה לומר מניסיון אישי, אבל נראה לי שלא יהיה לך מנוס מלמצוא עזרה. בעל, אמא, חמות, עזרה בתשלום.... כל דרך שתעזור לך להצליח לג'נגל בין כל המשימות שלקחת על עצמך. ועוד משהו קטן אבל חשוב (אולי בעצם שניים) - אל תשכחי לתת לעצמך זמן לנוח, כי בכל זאת, הריון. תמצאי זמן לשבת עם הרגליים למעלה, עם כוס משקה קר ולנוח! ועוד דבר - לא יקרה כלום אם לא הכל יהיה מושלם. אפשר לנסות הכל, לנסות לעשות הכל, אבל גם אם לא מצליחים לעשות הכל מושלם, זה לא אומר שאת לא בסדר. זה לא אומר שאת כישלון. זה רק אומר שאת אנושית

גליאל

New member
../images/Emo140.gifברוכים הבאים. הייתי במצבך

בעברי הלא רחוק - לפני 9 שנים! הייתי סטודנטית שנה שלישית ללימודי הוראה, נשואה טריה, עובדת בלילות בבנק הדואר ופתאום......................הריון! טוב, מה לעשות? זורמים הלאה! המשכתי בשגרה, בין בדיקות שונות למדתי, עבדתי באותה מתכונת וניסיתי להשלים איכשהו את שעות השינה! למזלי - גל נולד יומיים אחרי המבחן האחרון שלי (ילד טוב
חיכה שאמא תסיים את השנה). עבדתי עד הרגע האחרון והתכוונתי במילא לעזוב בשבוע הקרוב ולנוח (הייתי בשבוע 39+. ביום ראשון הייתי אמורה להיכנס לשבוע 40 ולכל הבדיקות השיגרתיות של שבוע 40). המבחן האחרון היה ב20.6.00 בדיוק על נושא הריון ולידה. המורה הבטיח שאם אני יולדת במבחן - 100 אוטומטי. הציר הראשון הגיע בדרכי לעבודה ביום רביעי בערב 21.6.00. עשיתי אחורה פנה ולבית חולים, בדרך מזעיקה את בעלי. גל נולד בשבוע 39+5, ביום חמישי 22.6.00 בשעה 13.55 - 3 ימים לפני התכנון שלי לצאת לחופשת לידה. כמובן שהתפטרתי מהעבודה - לא ראיתי אפשרות לעבוד בלילות עם תינוק. הייתי 4 חודשים בבית ואז מצאתי עבודה בחצי משרה במועדונית בנשר. העבודה היתה בשעות הערב - ככה שהיה נח. בבוקר הייתי עם תינוק, ובערב בעלי. כשגל הגיע לגיל 8 חודשים - מצאתי עבודה במשמרות בקופ"ח - עבדתי מ8.00 עד 14.00 או מ14.00 עד 20.00. זה הסתדר לי טוב עם הלימודים. את השנה האחרונה פיצלתי לשנתיים. עשיתי כל סמסטר 3 קורסים וככה סיימתי את התואר! לא קל - אבל אפשרי בהחלט! המשך הריון קל, לידה קלה ובהצלחה!

למעלה