חדשה!

חדשה!

היי לכולם (מקווה שהודעה כזו מקובלת וכאלהוכאלה D: ), ידיד הכיר לי את טורי בערך לפני שנה(אורי אם אתה פה -היי), ואני מאלה שאף פעם לא הקשיבו ממש. אז.. עכשיו החלטתי לנסות (שבועיים?), והיא מדהימה
. קראתי פה קצת והבנתי שאתם ממליצים להקשיב לפי סדר ההוצאה, אז זה מה שעשיתי. בינתיים הקשבתי לשניים הראשונים והם מדהימים.
אשמח להמלצות וכאלה וכאלה, דעות וכו'. אגב, אני שני, בת 14 ממקום בשם כפר יונה. :) סוף שבוע נהדר !

רק בת 14 וכבר שומעת טורי ../images/Emo16.gif

סתם, היי, וולקאם, ותהני ממש ממש ואל תסבלי יותר מדי
אחרי השניים הראשונים זה נהיה קצת יותר קשה, ואז זה מתאזן חזרה. כאמור, ברעידות אדמה הסכין נכנסת, באנדר דה פינק קצת יותר עמוק, בפלה ממש עמוק ובקוואיירגרל היא מסתובבת
אני מנסה להזכר את מי אני מכירה מכפר יונה ולא מצליחה :|

shiray

New member
אני התחלתי גם בגיל 14

וואי זה פאקינג ישן! לא קלטתי כמה זמן זה.. ותכלס, כפר יונה זה מהמקומות ששומעים עליהם מלא (יחסית, כן? זה לא ת"א או משהו, אפילו לא קרית אונו), אבל אני גם לא מצליחה לקשר. אולי זה קשור לזה ששעות שלמות ביממה אני שואלת אנשים מאיפה הם בארץ...

גם אניייייייי .ב-14 ..נושק ל15 .אבלאבל

עדיין 14 ,נו
נולדתי בתאריך בעייתי , ד' אלול .גם כן,עד שהוא מגיע
אני כבר מספיקה לשמוע טורי איימוס ולקרוא לעצמי ילדה בת 14 .

Gremshnit

New member
אמגגגגגג שני D:

חחח איזה הפתעה נעימה. איך הסתרת ממני מידע שכזה?! בכל אופן, ההמלצה היחידה שיש לי אליך זה פשוט ליהנות מטורי ולהתמכר בעדינות (למרות שזה די קשה) [;

noosh

New member
ברוכה הבאה!!

הודעות כאלה תמיד מקובלות. קחי קצת את הזמן עם האלבומים האלה, תני להם לשקוע. הם לא תמיד מתעכלים כלכך מהר. וכמובן, נסי להקשיב קצת מעבר, לקאברים וביסיידים. ואנחנו כאן לכל שאלה ומחשבה שעולה לך בראש, הרגישי בנוח לשתף אותנו!

תודה רבה לכולכם :)

שאלונת - אתם ממליצים לשמוע את כל האלבומים ישר, או באמת "לחרוש" על הראשון ואז על השני וכך הלאה?

Gremshnit

New member
לחרוש

מה הטעם בלשמוע את כל האלבומים ישר? צריך לתת לדברים להתעכל. את תתפלאי לגלות כמה דברים כמוסים מסתתרים בשיריה של טורי, שאפשר למצוא רק בשמיעה האלף. ותאמיני לי, כשתשמעי את Boys For Pele, תביני שאין מה למהר. ובלי שום קשר, למה להיות פזיזים? זה לא שטורי מסתמנת להגיע לארץ בזמן הקרוב או הרחוק. וחבל לקצר חוויה שיכולה להתפרש על גבי כמה חודשים, או אפילו שנים (תלוי עד כמה את איטית XD). והמלצה- מכיוון שלטורי יש המון מעריצים הדוקים ופאנטיים, תוכלי למצוא המון הופעות שהקליטו. זה תורם לחוויה וככה מקבלים עוד צד באישיות ובקריירה של טורי, שלא עובר בהקלטות בסטודיו. בין אם זה הארכת המילים, הנשימות, הגניחות, האימפרוביזציות, ליטופי הפסנתר...לא חסר, בקיצור!

למעלה