חדשה :) שלום D: אמ .. אני חדשה כאן , אז כדי שאני אציג את עצמי חח הילה , בת 16 .. שבוע טוב 3> .
H hila805 New member 26/7/08 #1 חדשה שלום D: אמ .. אני חדשה כאן , אז כדי שאני אציג את עצמי חח הילה , בת 16 .. שבוע טוב 3> .
מ מוגי האחת New member 26/7/08 #2 ברוכה הבאה הילה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif אני אלמוג.. כל דבר שאת צריכה אני וחברי הפורום כאן..
ברוכה הבאה הילה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif אני אלמוג.. כל דבר שאת צריכה אני וחברי הפורום כאן..
נ נשמאמית New member 27/7/08 #3 ברוכה הבאה :] מחזקת את אלמוג :] כל מה שאת צריכה D: אבל מה כבר היא יכולה לרצות ? חחח D: אבל בכל אופןןן אני עדיאל בת 17 מלוד D: ומאיפה את?
ברוכה הבאה :] מחזקת את אלמוג :] כל מה שאת צריכה D: אבל מה כבר היא יכולה לרצות ? חחח D: אבל בכל אופןןן אני עדיאל בת 17 מלוד D: ומאיפה את?
G GELBA90 New member 27/7/08 #5 ברוכה הבאה הילה ../images/Emo13.gif שתהיה לך השתלבות מהירה ונעימה אני מאיה בת 18 מחולון נעים מאוד :-}
ברוכה הבאה הילה ../images/Emo13.gif שתהיה לך השתלבות מהירה ונעימה אני מאיה בת 18 מחולון נעים מאוד :-}
S SharoN2772 New member 27/7/08 #6 ברוכה הבאה ... אני שרון , היום היה לי 14 P= חחח ... השתלבות מהירה 3 >
ג ג ב ש ו ש New member 27/7/08 #8 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif אני גבי השתלבות נעימה ומהירה...
ל לינקיXD New member 28/7/08 #9 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אהלן... אני לינוי[: , מפ"ת,בת 15 . השתלבות מהירה3>
י יופי בא New member 28/7/08 #10 ברוכה הבאה=]... ואם אפשר לשאול מאיפה את?..ואם את יכולה לספר קצת על עצמך..
נ נשמאמית New member 28/7/08 #11 איזה מבאסות החדשות בגלל ש.. תמיד הן כותבות חדשות ואז נעלמות אחרי כמה ימים.. חלקן לא מחזיקות מעמד ועם שמתן לב סוניה נטשה אותנו
איזה מבאסות החדשות בגלל ש.. תמיד הן כותבות חדשות ואז נעלמות אחרי כמה ימים.. חלקן לא מחזיקות מעמד ועם שמתן לב סוניה נטשה אותנו
ל לינקיXD New member 28/7/08 #12 חח סוניה בכלל לא בארץ..היא בחו"ל..נראלי.. היה כתוב לה במסן או שהיא אמרה את זה אפילו פה.. לא זוכרת.