חדשה...

חדשה...

כה כה גם אני מתה להנשך ע``י ערפד! היי עדן 16 מת``א. משהו מכיר vampire knight?‎

אני צופה בזה עכשיו

וגם קוראת את המנגה במקביל. הציור בבנגה אדיר. האנימה גם נחמדה מאוד, אם כי היא מאבדת משהו מהמנגה. אף כי שירי הפתיחה והסיום אדירים.

אני יודעת!!!

קנמה כזה גרררר! קראתי את כל המנגה, למרות שהיא עוד לא הסתיימה, התחלתי לראות את האנימה והפסקתי... לא רציתי להרוס . זה מהמם.

קנמה קוץ בתחת.

הוא כל כך "אני ערפד, הא לכם! אני מגניב! הא הא הא! אני אוהב בחורה אנושית אבל אני מעפן ולא עושה עם זה כלום" אבל אני חייבת לציין שהמנגה בהחלט מדהימה. האנימה קצת פחות, אבל עדיין נהדרת. אני אהבתי מאוד את עיצובי התלבושות. אני דווקא מחחבבת את זירו. הוא מתוסבך. והוא נושך אנשים בצורה כל כך סקסית שקשה לעמות בפניה. עד כמה שקראתי, עד כה קנמה לא נשך אף אחד, אבל אני רק ב25. התחלתי מאוחר.

ייסאן

New member
האממ...

עשו את זירו כזה זונת-דם באנימה, והסצינות שתיה שלו מזעזעות יחסית למאנגה. אני צופה רק כי הבטחתי לתרגם אותה, הייתי מעדיפה לחדול.

רגע רגע רגע

הלסינג, ראית? קראת? אם ראית, נכון שאלוקארד מתלבש כמו כרמן סנדייגו? D:

ראיתי, קראתי עד איפה שהגיע התרגום לאנגלית.

אני לא מכירה את כרמן סנדייגו, אבל הוא מתלבש בהחלט בצורה מוזרה בהחלט. אף על פי שיתכן שבגלל הלסינג התחלתי לאהוב פאפיונים.

נכון.

אני אומרת לך, כאשר מראים את אלוקרד יושב בחדר הפרטי והאפל שלו עם כוס דם על הכיסא המיושן שלו, לא מראים את מה שנמצא לפניו. חדר ורוד, מלא בחתלתולים לבנבנים, כלי חרסינה, מיטת אפריון עם מלמלה ורודה (הוא אמנם ישן בארון... אבל הוא מסתלבט במיטה), המון לבבות ורודים (לא אמיתיים). וכמובן שכיסוי הסטן הפנימי בארון שלו ורוד. או לפחות אדום עם פפיונים קטנים וחמודים. יש לו כפותר על הכיסא שמסובב את הקיר שהכל נמצא עליו ואז מופיע סתם קיר מרתף עגמומי, שכולם רואים כאשר נכנסים אליו.

ייסאן

New member
היי! ברוכה@_!

וכן, אני מתרגמת אותה...
כנראה שאוציא את הפרקים בבום אחרי שהסדרה תגמר. לא משהו כלל יחסית למאנגה, המאנגה מעולהההההההההההההההההההההההה.

קרניjack

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

ספרי קצת על עצמך...תחביבים, למה דווקא ז'אנר הערפדים, ואיך הגעת לפה
השתלבות נעימה!

למעלה