חדשה[[[=

Stinki Winki

New member
חדשה[[[=

היי, כתבתי פה כמה הודעות אבל אני רוצה להציג את עצמי באופן קצת יותר רשמי, כי זה נראה לי אחלה פורום וזה
אז אני נעה, בת 17 מירושלים ואני רואה אמריקן איידול מהעונה השישית[: שנה שעברה אהבתי את בלייק לואיס
והשנה את דייויד קוק
, ג'ייסון קסטרו
, ומייקל ג'ונס (רק כי הוא אוסטרלי. ייתכן שטעיתי בשם שלו
). מהבנות- את ברוק ואת קרלי^^ D:

Juliann

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif =>

יפית בת 20 מפ"ת רואה איידול בערך עוד מלפני שמישהו ידע שקיימת תוכנית כזאת... אהוביי כוללים את קלי קלארקסון- עונה 1,
קליי אייקן
- עונה 2, עונה שלישית לא ממש ראויה לציון... קונסי וקארי אנדרווד - עונה 4, כריס דוהטרי- עונה 5, ג'ורדין, בלייק- עונה 6 ומהעונה הנוכחית - דייויד קוק!!! |מלך| (לדייויד מגיע שורה משלו) גם קרלי, ג'ייסון ומייקל חביבים למדי.... שיהיה בכיייייייף!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מונטי בן 19 מת"א :) גם לי בא לציין את אהוביי
קלי קלארקסון,טמיירה גריי [עונה 1] ג'וש גרייסן [עונה 2] פנטז'יה ודיאנה [עונה 3] וונזל קונסטנטין ובו [עונה 4] אליוט יאמין-
הגדול מכולם [עונה 5] מלינדה דוליטל-עונה 6 קרלי וג'ייסון כרגע מהעונה הנוכחית. מקווה שתהני פה
.

Stinki Winki

New member
אוי איך שכחתי את מלינדה דוליטל!!

אני חולה לה על התחת, היא פשוט מדהימה בעיניי
לדעתי היא הייתה צריכה לזכות ולא ג'ורדין...

ברוכה הבאה:)

אני שי עוד חודש 17_-_ מערד ראיתי את כל העונות והפייבוריטים שלי הם:p מעונה 1: כריסטינה וטמיירה מעונה 2: ונסה ג'וליה טרניס וג'וש מעונה 3: איימי פנטזיה והאף מעונה 4: וונזל
נדיה ובו מעונה 5: מליסה כריס קתרין ומנדיסה מעונה 6: מלינדה מעונה הנוכית: ברוק ג'ייסון וקרלי תבלי והשתלבות מהירה:)

למעלה