חדשה

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifשלום שלום../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
אני טל בת 15 מהמרכז
השתלבות מהירה

animfanatic

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

השתלבות מהירה ונעימה
אני תהילה (13.5) מירוחם (חור ליד ב"ש...XD).

Shir Kaulitz

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

הייי ^^ אני שיר , 15 , פ"ת
השתלבות מהירה

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1809!../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
!

noa165

New member
willkomen

ich will deutch schprechen אני נועה, 16.5 מהרצליה השתלבות נעימה

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifבאלך לפרש לי את כל מה שכתבת? ../images/Emo9.gif

מעניין אותי XD

noa165

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif וודאי וודאי!

(איזה כיף שמבקשים ממני לפרש גרמנית) (מתלהבת מתלהבת כי אני מקשקשת קצת גרמנית רק מאז שאני שומעת את טוקיו
) אז: willkomen=welcome ich=אני
will=רוצה deutch= גרמנית (נשמע כמו דויטש) shprechen= לדבר. (מתלבטת אם כותבים shprechen או schprechen). אממ.. תרגמתי...

1anna6

New member
ברוכה הבאהה ../images/Emo24.gif

אני אנה מפ"ת בת 16.7 איך אני מדייקת חיחיחיחי =) התמכרות נעימההה

../images/Emo191.gif ../images/Emo207.gif פאק אתם לא מבינים:S

אחרי בצפר הלכתי לפגישה עם הרכזת נוער בנוגע למשהו לדנוור, וחזרתי לבד הביתה ברגל. בקיצור אני יוצאת מהסמינר ואני רואה מאחוריי אוטו לבן, סבבה, ממשיכה ללכת, אני קולטת שהוא לא עובר אותי! אני מסתכלת אחורה ואני רואה שהוא נוסע ממש לאט. סבבה ממשיכה ללכת, ואני מסתכלת שוב אחורה- הוא ממש צמוד אליי ונוסע לאט בטירוף! ככה זה היה איזה רבע שעה, ואני כולי מתחילה לפחד, לא מפסיקה להתסכל אחורה, והוא מסתכל עליי. ואז הגעתי לקצה השני של תחילת השכונה שלי[יש בה 3 שלבים, הייתי בשלב א'] והסתכלתי עליו והתחלתי ללכת במעגלים וזיגזגים כי הרגשתי ממש מוזר פתאום והלכתי מוזר, והוא המשיך להסתכל עליי, אז דפקתי ת'ריצה של החיים שלה הביתה, מתה מפחד. הגעתי, ואח שלי הרגיע אותי והתקשרתי מהר לאבא שלי. הוא הגיע ונסענו ביחד באוטו לחפש את הבנאדם הזה, ומצאנו אותו ליד היציאה משלב ב', ואבא שלי יצא לדבר איתו, והוא אמר שהוא לא נגע בי בלה בלה בלה לא עשה לי כלום אני לא צריכה לפחד בלה בלה בלה, ואני מתה מפחד! התחלתי לבכות בטירוף, אז אבא שלי לקח ממנו פרטים ונסענו ><

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo2.gif אמאאלללללללללה !!

בדיוק הלילה חלמתי על אונס
וואי אחד החלומות המפחידות שהיו לי
אבל לא נורא תמרי העיקר שהוא לא עשה כלום ושהוא נעלם

../images/Emo191.gif כן, הא? ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואי חלמתי כמה פעמים על אונס! באחד הפעמים זה קרה מול ההורים שלי וידיד שלי והם לא עושים כלום >< והאנס מרביץ לי וזה ולא אכפת להם ><><'

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifאמאלה , סיטו בתוך סיוט!

מזל שזה רק סיוט XD
אותך תמרי שלי

1anna6

New member
וואי אימלאה

להשתין מפחד אויש יט עכשיו אני צריכה לרוץ לשירותים חזרתי.... טוב לפחות לך היה את השכל להתקשר יש רלאבא שלך ולספר למישהו.... תאמיני לי זה שוב מאוד בדברים האלה.

למעלה