חדשה[: אני עדי בת 16[: מקווה להשתלב[=
ע עוזאשכנזי New member 31/12/07 #2 וואלקם אני עוז שביעיסט שבט "דן" בת ים שכבת אור ראשג"ד ה' אפשר יותר פרטים עלייך?
Y YogevLevi New member 31/12/07 #3 שילומי ../images/Emo13.gif יוגב שמיניסט שבט נקרות הנהגת דרום מצפה רמון ברוכה הבאה והשתלבות נעימה אולי תתני לנו קצת יותר פרטים על עצמך?
שילומי ../images/Emo13.gif יוגב שמיניסט שבט נקרות הנהגת דרום מצפה רמון ברוכה הבאה והשתלבות נעימה אולי תתני לנו קצת יותר פרטים על עצמך?
ל ל י ל ו ל י XO New member 31/12/07 #4 ברוווווכה אני לי קמלו משבט יעד חניכת ח'=] השתלבות מהירהה ואיזה שבט אתת.?
ע עדידוש XD New member 31/12/07 #7 תודה מאמי[: אני לא מזמן עזבתי את הצופים [: אבל היה בא לי להיות בפורום מקווה שזה בסדרP:
ג גרוסמן Jווווווניור New member 2/1/08 #18 אה הינה חמשוש שאוכל שוש!! איזה מפגר יצאתי תודה קמלט תמיד יש על מי לסמוך... שוב יצאתי אידיוט
נ נ ו י ה X D New member 31/12/07 #13 שאלוום נוי נסים הנהגת החוף שבט יעד חניכת ח'! 13 וחציי ;]] תהניי אגב איזה שבט היית?
L liron010 New member 1/1/08 #14 ברוכית../images/Emo9.gif שנה טובה לירון קורסניקית יהודה הנהגת החוף למה עזבת? מעפנה סתםסתם שהות נעימה