חדשה :)

talosh1234

New member
חדשה :)

שלום , אממ.. אני טל בת 13 מהמרכז :] ואני הייתי שמנה , ועכשיו רזיתי . אבל יש לי בעיה שאולי חלק ממכן מכירות . למרות שרזיתי אני מרגישה עדיין שמנה .. אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל אני מרגישה שכאילו הפרק בחיים שהייתי שמנה לא היה ולא נברא (אני יודעת שהייתי שמנה אבל אני פשוט לא זוכרת את ההרגשה שלי באותו הזמן) וכאילו שעכיו שאני נחשבת ל"רזה" ואני בכלל אומרת "מלאה" אני מרגישה שאני צריכה להרזות עוד ועוד . . .(אני ממש לא יודעת לבטא את עצמי אבל אני מקווה שתבינו :/ ) אם יש לי רגעים שאני כן משלימה עם עצמי ועם המראה שלי אני יישר קוטלת את עצמי בראש .. אני יישר אומרת לעצמי בלב "למה את חושבת ככה ?! את שמנה ומכוערת" או דברים כאלה :/ התחושה הזאת ממש לא נעימה :/ חח אוקי חפרתי :| בקיצור , התחלתי לקרוא בפורום וזה ממש שיפר לי את ההרגשה :] אז מקווה להשתלב מהר , מצטערת על ה"חפירה" ומקווה שתבינו אותי

היי טל ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה!

אני ממש מבינה את ההרגשה שלך (למרות שאף פעם לא הייתי רזה
) זה לא קל לשכנע את עצמך שאתה שונה ממה שתמיד חשבת... אני מקווה שאחרי תקופה כאן בפורום תרגישי אחרת כלפי עצמך!
בהצלחה לך!

lizush

New member
איזו חמודה...

מותק... כדאי שאני אגיד לך כבר עכשיו - זה הכי בסדר להשלים עם עצמך ואפילו לפרגן לעצמך... ברגע שזה לא בא על חשבון אחרים - אין בזה שום בעיה - להפך - זה רק יגרום לך לשפר את הביטחון העצמי שלך ואת האמונה שלך להצליח בכל מיני תחומים נוספים מדיאטה.. את החפירות והירידות עליך תשמרי לאנשים שמשעמם להם בחיים, זה סתם בזבוז זמן. ברוכה הבאה לפורום

ברוכה הבאה חמודה ../images/Emo140.gif

אני ממש יודעת על מה את מדברת, בגיל שלך גם אני עשיתי דיאטה וירדתי וממש ממש לא הרגשתי רזה. את יודעת מתי גיליתי עד כמה טעיתי? כמה שנים אחרי שראיתי תמונה של עצמי מהתקופה הזאת. אז אני מציעה לך להצטלם והרבה, אז תראי את עצמך כמו שאחרים רואים אותך. בהצלחה!

talosh1234

New member
חח אני מצטלמת מלא XD

אולי אני יעלה עוד מעט תמונה שלי D: תודהה :)

Frozen cat

New member
את באמת חושבת שאת מלאה?

את נראת רזה לגמרי.. ואת ממש חמודה אגב:)

talosh1234

New member
תודה :]

אבל אני כן מלאה אולי בתמונה הזאת פשוט לא רואים . . .

fifke

New member
הייתי מתייעצת...

אם יש לך התלבטויות, לדעתי כדאי לך ללכת לדיאטנית מקצועית כדי להתייעץ. יש לחץ חברתי סמוי להיות יותר ויותר רזות ולפעמים אפשר לאבד את הגבול מהר מאוד, בייחוד שאת נערה מתבגרת. בכל אופן, רואים מהתמונה שאת נערה יפה! בהצלחה...

למעלה