חדשה

velvet keti

New member
חדשה

חדשה ומבולבלת. תמיד נמשכתי לנשים,אבל לא ממש שמתי לב לזה. בחצי שנה האחרונה,אני בכלל לא מסוגלת להיות עם גברים,והייתה לי מערכת יחסים מדהימה עם אישה מדהימה. השאלה עכשיו,איך יוצאים מהארון בפני ההורים$ ההורים שלי נורא שמרנים ומסורתיים,אני מפחדת שהם ינדו אותי. ותודה למי שעוזר.

קודם כל ברוכה הבאה:)

גם ההורים שלי שמרנים ויש לי אבא נורא מסורתי. ובכלל המשפחה שלי הם מהאלה שיושבים בערבי שבת וצועקים על הומואים בטלויזיה שצריך לדחוף אותם לתאי גזים ודברים נוראיים כאלה =| אבלל..ברגע שזה נוגע לבת שלהם אני משוכנעת שהדעה שלהם תשתנה כמו ששל ההורים שלי השתנתה. קחי ת'זמן,תעשי את זה מתי שתרגישי הכי בטוחה ושזה הרגע הכי נכון :) בהצלחה. :)

velvet keti

New member
[=

תודה[= אני חושבת שאת צודקת,אבל,אולי באמת כדאי לתת לזה קצת זמן עד שהם יהיו מוכנים,ואני חח. נחמד פה.

ברוכה הבאה ../images/Emo8.gif

דבר ראשון- תהני פה
דבר שני, לא תמיד חייבים לשבור את הראש באיך לספר להורים.. אפשר לעמים לחכות במיוחד שזה נוגע להורים מסורתיים ושמרנים.. לגשש קצת, לראות מה הם חושבים, להעמיד מצב הפותטי כמו מה אם היה לך ילדה לסבית או.. כל דבר אחר.. וכמו ש Nothing Eles Matte אמרה כבר, יש אנשים שהעניין מגיע אל הבית שלהם אז הם רואים את המצב בצורה שונה. ואם את פוחדת שהפ ינדו אותך, את בכלל לא חייבת לספר. יש לך את כל החיים לפנייך.. תחכי קצת.. שתסיימי את הלימודים או הצבא.. אם הייתי יודע שההורים שלי ינדו אותי או יעיפו אותי מהביתלא הייתי חושב לרגע על לספר להם.. מה שלא יהיה המון בהצלחה!

tamar05

New member
../images/Emo45.gif אני חושבת שאת באמת

צריכה לברר מה הם חושבים. אם את חושבת הם לא יקבלו אותך, יעיפו אותך מהבית או וואטאוור..פשוט תחכי עם זה. וברוכה הבאה.

Liz Hawke

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום... אני נתנאל, שתהיה לך השתלבות מדהימה פה....

yotem 17

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo83.gif

כמו שכבר ציינו מעליי, אני מאמין שכשיודעים שההורים שמרניים, כדאי לדחות את זה כמה שיותר. נכון שיש דחף גדול מאוד לספר, אבל כל עוד את קטינה שצריכה שני הורים שידאגו לך, יפרנסו אותך, ידאגו לך- מומלץ לדחות את זה עד כמה שאפשר. אני מקווה מאוד בשבילך שהמצב לא יהיה קיצוני, ושבאמת הכל יעבור בשלום, אבל ככה אם חס וחלילה ינקטו בצעד חריף כמו להעיף אותך מהבית, תוכלי לדאוג קצת יותר לעצמך מאשר עכשיו. קחי את הזמן, תחשבי על זה, תנסי לגשש ולראות מה הדעה שלהם. אבל אני חושב שכדאי לא לעשות שום צעד קיצוני בקרוב.

למעלה