חדשה

חדשה

שלום אני אנסטסיה בת 14 (כיתה ט) מאיראל אני בקורס מד''צים באתגרים,פריקט שבו בונים אתר נוער לאריאל,פרוייקט חונכות,וכד'. אני אוהבת בע''ח,אני משתדלת לאכול כמה שפחות בשר,בקר אני בכלל לא אוכלת,אני אוהבת סימס ,הארי פוטר,ואני מאמינה בישוע. מקווה להשתלב יפה.
 

tixi

New member
ברוכה הבאה. :)

קארין-בל, בת 16 מכפ"ס. את לא אוכלת בשר מטעמים אידיאולוגיים? אללה הארי פוטר!
 
אני לא אוכלת בשר בגלל שאני אוהבת חיות

ההורים שלי לא מרשים לי להיות צמחונית לגמרי אז אני אוכלת רק עוף. כשאני אהיה בת 16 אני לא אוכל בשר בכלל
 
כמה שאלות

ראיתי את ההודעה על נמל''ה וגמאני רוצה להקים סניף באריאל אז יש לי שאלות: 1.כמה חברה מצמר''ת אמרו לי שזה אותו דבר....אז....זה אותו דבר? 2.אפשר לעשות את זה בגיל שלי? 3.התערבות מבוגרים זה נקרא גם שינשינים? 4.אם כן נפתח מה בעצם אנחנו נהיה צריכים לעשות? 5.איך פותחים?למי אני אמורה לפנות? 6.כמה סניפים כבר יש ואיפה? 7.אריאל זאת עיר קטנה אבל אם הרבה תנועות נוער....אז אני מפחדת שזה יחשב כבגידה(אני כבר בקורס מד''צים באתגרים....) תודה לכל העונים
 

tixi

New member
קודם כל, כיתה ח' נראית לי כמו זמן מצוין.

דבר שני, אני מציעה לך קודם כל להתקשר לאחד מהאחראיים, ביום חמישי אני הולכת לפעולה ואני מוכנה לברר בשבילך פרטים וטלפונים וכו', בינתיים חפשי בעצמך ואני אשתדל לעזור. נוסף לזה, צמר"ת זו לא תנועת נוער ולכן זו לא בגידה. את יכולה להבהיר לחברים שלך שצמר"ת זו תנועה חברתית שמושתת על עקרונות של ציונות, מנהיגות רעות (ותרומה? לא משנה, בכל מקרה - ) הפעולות הן לא ביום שלישי כדי שלא יתנגש עם תנועות הנוער וככה חניך יכול להיות חבר גם בצמר"ת וגם בנוע"ל, לדוגמה. וצמר"ת התחיל מארגון נוער אל נוער, וגם נמל"ה. אני חושבת שזה אותו דבר.
 
למעלה