חדשה!:)

חדשה!:)

מה קורה? אז אני אנג'לה, בת 14 וחצי מאשדוד. תקבלו אותי?

nogao10

New member
מממ...זה ממש תלוי, יש לנו בחינות קבלה!!

אם תעני על השאלה הבאה נכון- תתקבלי 1. בון ג'ובי- זמר או להקה?? אם במקרה אמרת להקה, צדקת, והתקבלת!!! וואווו..... זה היה קשה!!!
אז לי קוראים נוגה 17 (וחצי!! לא..... רגע......ו8 חודשים! גדלתי
) מהצפון (אם נהריה או מעלות אומר לך משהו) וכמובן שאחרי שהתקבלת, אני מקווה שתהני איתנו ועם השריטה שלנו לבון ג'ובי....... קבלי תמונת הזדהות! ואם את לא יודעת, רק השכלה כללית: -זמר ראשי: ג'ון בון ג'ובי -גיטרה: ריצ'י סמבורה -קלידים: דייויד (דייב) בריאן -תופים: טיקו טורס - בס: יו מקדונלד (לא חבר רשמי בלהקה) עכשיו את מוכנה ומשכילה בתחום הבון ג'ובי, והשאר, אחריותך....
לא הפחדתי אותך, נכון?

ברור שלהקה!מי לא יודע את זה?../images/Emo6.gif

חחחחחחחח יאייי התקבלתי!D: ואני כבר מכירה את השמות, ג'ון שולט

nogao10

New member
תתפלאי

כל מי שבפורום (ועכשיו גם את) שמע לפחות פעם בחייו- מי? בון ג'ובי? אה, הזמר הזקן הזה!!!!.... גרררררררר....... ויש כאן כמה שקופצים לבקר לפעמים שעדיין חושבים שבון ג'ובי זה בהכרח ג'ון עם כמה נגני ליווי..... אאאאאאאאאאאההההההההההההה...... אנחנו מנסים למגר את התופעה, אבל חוששתני שלכל מקום שאלך וישאלו אותי מי הלהקה האהובה עליי ואני אומר בון ג'ובי יגידו לי "אבל זה זמר!!!".... מה? באמת? למה לא סיפרו לי....חחחחח

אני מכירה ילדים שלא מכירים את בון ג'ובי בכלל!

אבל את גאנז אנ רוזס הם מכירים:\ הם לא ראו איזה זקן חתיך, אני מוציאה את הצד הפאנגירלי שלי עכשיו, זה מסוכן, הלוואי שכל הזקנים יהיו כאלה, אם זקנים כמוהו יעזרו לי לבקש לחצות את הכביש הייתי עוזרת, בכללי אם הייתי רואה אדם קשיש הייתי עוזרת לו, אבל הבית אבות תקוע ברובע אחר אצלנו

ברוככככהה הבאההההה מותקק:)

אני דניאל ואני בת 16 וחצי:) פורום מושלםםם אני בטוחה שתהני כאןןן

אה ותודה לכולן!

אם אתן שואלות "מה הפוסטמה הזאת עושה בשעה הזאת?!" אז התשובה היא החברות הגאונות רוצות לנסוע לת"א ב9:36 ואני נוסעת איתן, כי זה הרי סטלנות איתן ולוקח לי שנה להתקלח. יום נעים
זה רק אני או שהסמיילי הזה דומה קצת לג'ון>>

Black Balloon

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

איזה כיף שבאים חדשים. בכל מקרה, היי. אני שני, 17. תהני :)

m o r 1 0 2

New member
היי אנג'לה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

ברוכה הבאה,אני מור בת 14 וחצי..אנחנו אותו גילXD בון ג'וב אצלי בנשמה
תקראי את התחימה שלי

LIRONSH100

New member
ברוכה הבאה!!

אני לירון.. בת 18 וחצי חודש ויום בדיוק בצה"ל אז ככה שלצערי עד עוד כמה שבועות את לא תיראי אותי הרבה פה.. (אני ינסה כמה שיותר..) אממ כולםשכחו לשאול אותך שאלה ממש חשובה- מי מבין הלהקה את הכי אוהבת? -ג'ון-רי'צי-דייב או טיקו? (כמובן גם יויכול לנחשב אצילנו או ג'סי או סטפ או רומיאו אן ג'קי או קולטין אוטו בקיצור כל ילדי בונג' (כן זה אומר הבנותוהבן של דייב הבן של טיקו ואווה וכמובן הילדים של ג'ון..) ואממ מקווה שתהני ותעזרי בשקום הפורום.. (אתן יכולוןת להסביר לי אייך באמצע הדף יש משהו שאני כתבתי שבוע שעבר? - ואני מתכוונת- לתמונות של הפינה (שד"א יש עוד 4!!) אז תתחילו לגבש דברים חידשים.. כמו.. הרצאה קצרה על בון ג'בי.. (אני עשיתי את זה השבוע!!- היה מעולה=- ואממ - אני יפרט יותר מאוחר כרגע תנו לי לישון..............................) אוהבת L.B.J (לירון בון ג'ובי ) (שככה הבנות בקורס אוהבות לקרוא לי ד"א (כי יש עוד אחת בקורס שקוראים לה לירון..)

למעלה