חדשה

חדשה

היי קוראים לי שליו ואני בת 17 מירושלים יהודיה. מקווה להשתלב. אז אפשר להכיר אותכם?

ברוכה הבאה שליו../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום, מקווה שתהנה בו כמה שיותר אז רוב החברים כאן הם ערבים נוצרים, ישנם גם נוצרים שהם לא ערבים וחברים יהודים שמתעניינים בנצרות. חלק מהתכנים בפורום הם בעברית וחלק בערבית, אך אם תצטרכי תרגום ישנם כאן חברים שישמחו לעזור. עכשיו תורך לדבר על עצמך, איך הגעת לפורום, למה הגעת, מה מעניין אותך בנצרות...

איך?

חיפשתי בתפוז וזה מה שמצאתי. אני בקהילת מלך המלכים. מכירים? אז אני מאז ומתמיד מאמינה ביהושע! אז רציתי להכיר עוד אנשים כמוני

ד ר א ל

New member
שלום מחורפנת חג שמח

מה זה קהילת מלך המלכים? את יכולה לספר לנו או לתת קישור? אגב תיקון קל יהושע=ישוע. תיקון קל וחשוב. גם אני יהודי שמכיר בישוע כאלהים שלבש בשר והתאנש להדריכנו אליו. (אך איני שייך לקבוצות של יהודים משיחיים)

salt of earth

New member
שלום וברכה למצטרפת החדשה ../images/Emo140.gif

בוודאי שתוכלי להכיר אותנו

michaeld1

New member
שלום המבקרת ../images/Emo140.gif

תרגישי בבית
מעניין איך הגעת אלינו?

גם לנקות אחריי?

איך הגעתי? אני בעוד פורומים. אז פתאום חשבתי אולי יש מצב שגם יש פורום משלנו. ובאמת מצאתי! תודה לאל!

salt of earth

New member
איזה כיף לך שמצאת אותנו ולנו גם כיף ../images/Emo9.gif

יש פה גם יהודים משיחיים שמאמינים בישוע ויש פה גם ערבים נוצרים וגם גולשים מדתות אחרות
אל תוותרי לבחורים פה, תורנות הניקיון עליהם

joro

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מלח תתקני את הנזילה שיש במכונית עד שאני אסיים לנקות פה
אתן רוצות שוויון לא?

חחח JORO

בינינו כמה גברים אתה מכיר שיודעים לתקן נזילה שיש במכונית, אתה מזכיר לי פעם שיצאנו כמה חברים וקיבלתי מכה ברדיאטור והיתה לי נזילה של מים, היינו 9 חברה ועוד אחד מאיתנו למד מכונאות ולא הצלחנו לתקן את הנזילה, מילאנו משהו כמו 8 ג'רקנים וכל 5 דק' היינו עוצרים למלא מים עד שהגענו.

joro

New member
מי אמר שאני יודע? חחחח

אני יודע למלא דלק ברכב ולנסוע ולבדוק שמן ומים ולא יותר אם אני שומע שמשהו לא טוב ברכב אני ישר מכבה ומזמין גרר... יש משל שאומר: אעטי אלח'וביז לח'אבאזו יעני תן את הלחם לאופה... אלק לתקן נזילה... פעם נתקענו עם רכב עקב כניסה לשלולית מים אפילו לא ירדתי לבדוק מה קרה החברים שלי ירדו וניסו לתקן אני תמכתי בהם נפשית חחחחחחח

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifWELCOME DEAR../images/Emo140.gif

מחורפנת..ברוכה הבאה לפורום של מלך המלכים אכן, לבית של אור אחווה ואהבה
רבים מגיעים מביעים רצון להשתלב, אך האמת שזה תלוי במצטרף..אם תתמידי ותקראי אותנו את במהרה תשתלבי.. ותקחי חלק פעיל אני מקווה.. נשמח לשמוע שיתופים שלך.. הרקע לאמונה.. איך את מיישמתאת אמונתך ביום יום, והכל אם בא לך כמובן.. ותשאלי בחזרה..בכיף! הרי את בטח לא מכירה אותנו עדיין

למעלה