חדשה...

mika95

New member
חדשה...

היי,קוראים לי מיקה ואני נורא אוהבת את HTF בעיקר את נאטי.. יש לי שאלה-איפה אני יכולה למצוא חולצות של HTF? אני מחפשת כבר הרבה זמן.... בתודה מראש מיקה=]

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

דבר ראשון, נאטי
ובקשר לחולצות.. אני יודעת שיש בשוק הכרמל אבל יש בעוד מקומות שאני לא זוכרת. הממ.. מישהו עוד יגיד לך

mrsCudlesXx

New member
ברוכה הבאה ו... ../images/Emo210.gif

א. יש חולצות של HTF בכל חור בת"א יש בדיזינגוף סטנר, בשוק הכרמל,באיזור של השוק גם... ב.
זה המאומץ שליX:

אפרופו רד הוט../images/Emo54.gif

2 דברים: 1. סתם רציתי לספר ביום שישי קניתי סיכה שלהם,שזה מחולק ל4/4 שיש שם את ארבעת חברי הלהקה,וכל אחד חתום שם,וסיכה של קורן
2. יש פרומו בערוץ 10 לטלונבלה שקוראים לה 'המקום' והפסקול הוא נראה לי ההתחלה של can't stop

../images/Emo15.gifיווו תתחדשיD:

איזה מגניב! ואנלא רואה טלוויזיה ככה שאני לא יודעתD:

mafakit

New member
ברוכה הבאה!! DD:|אלפקה|../images/Emo218.gif

אני דרור.. עוד חודשיים 15
ונאטי שולט..
ועכשיו חולצות.... [אני צריכה לכתוב את זה כל פעם מחדש..
] שוק הכרמל-מלא מלא בחולצות שלהם.. המחירים זה בערך 40 ש"ח לחולצה.. UFO-חנות בדיזינגוף סנטר [כניסה משער 6 חנות ראשונה מימין] נראה לי 60 שקל חולצה.. אבל יש 3 חולצות ב150 או משהו כזה.. אם כבר נכנסת משער 6.. ממשיכים ישר וליד חנות בשם OTAKO יש חנות ממש קטנה שעושים שם הדפסים על חולצות.. יש להם הדפסים של HTF [המבחר לא ממש גדול.. בערך 6 הדפסים..] אז אפשר להביא על דיסק-און-קיי תמונות שאת רוצה והם מדפיסים שם D: המחחיר נראה לי 50 ש"ח לחולצה.. או 60.. כבר לא זוכרת..
ויש את החנות שיגה [SHIGA] רח' בוגרשוב 64. [10 דקות הליכה מהסנטר] יש מבחר ענקי של חולצות!! של HTF ושל סדרות ומלא דברים מגניבים.. ו..אני מניחה שחולצה עולה גם 60 ש"ח אבל יש להם מבצעים של 3ב-100 אז הרבה יותר שווה לקנות כבר כמה חולצות
ואחרי החפריה הזו..
ברוכה הבאה והשתלבות מהירה! D:

mafakit

New member
וואי כבר נמאס להגיד את זה|אלפקה|../images/Emo218.gif

כל פעם מחדש..
אולי אני אכין הודעה מפורטת...??? יוו רעיון גדול!! ואז כל פעם אני אתן קישור להודעה.. D: ענת את גאון~!!!!

ברוכה הבאה!../images/Emo192.gif../images/Emo54.gif

אני עינב עוד מעט בת 13,מכפר סבא. את יכולה למצוא בתל אביב-בשוק הכרמל, בחנות 'שיגה' ובעוד מלא מקומות,איפה את גרה?

שלום שלום וברוכה הבאה D:

נטלי, 14 מת"א. אממ.. את יכולה להשיג חולצות של HTF במלאאא מקומות! בחנויות של חולצות מודפסות וכאלה.. יש מלא בדיזנגוף וקניונים..

למעלה