חדשה

חדשה

היי חברה אני חדשה פה תודה לsaul of earth שהכירה לי את האתר הזה... אני חושבת שזה נחמד שיש פורום שיוכל לחבר בין כל הנוצרים ומודה למי שהקים את הפורום

salt of earth

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

my heart is open- נווריתי אל מונתדא אהבתי מאוד את הניק שבחרת לך
אני שמחה מאוד שהצטרפת אלינו, ואני גם בטוחה שהחברים פה יברכו את הצטרפותך אלינו למשפחה של פורום
נצרות משיחית
מקווה שתשתלבי איתנו, החבר'ה בפורום ממש נחמדים. ופה את יכולה לדבר עם צעירים מאמינים כמוך על כל מיני נושאים שמעניינים אותך החל מאמונה והקשר עם אלוהים ועד ללימודים, עבודה ושאר עניינים. וגם כל בוקר מעירים אותנו בשש וחצי
כדי שלא נהיה עצלניים ונקום לעבודה וללימודים
סתם חשבתי שתרצי קצת נוסטלגיה מפסוטה המפגש בפסוטה איזה מפגש אדיר זה היה אז

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה my heart is open, מקווה שתהני אצלנו בפורום זה שהגעת דרך מלח זה כבר משהו, יעני יש לך גב
ספרי קצת על עצמך, מי מו מה...מאיפה, בת כמה,עובדת/לומדת...

lion 7

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

מקווה שיהיה לך נוח כאן, הכי טוב באנטרנט, הוא היות אנשים נפגשים וירטאולית , ומדברים על מה שעולה על ליבם, במיוחד נושאים הקשורים לנו בחברה הנוצרית בארץ. אני ליון 7 מברך אותך שוב כאן לכנסייה הוירטאולית , אפשר לכתוב בכל שפה , ערבית עברית אפילו גם אנגלית

michaeld1

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo24.gif

תודה על הצטרפותך
ותודה למלח על הרכש החדש
נקווה שתהני בביתנו הוירטואלי. נשמח לקבל יותר אנפורמציה אודותייך. גלישה מהנה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמית הלא פיקי MY HEART../images/Emo140.gif

בת 19 כלומר צעירה ונמרצת, ברוכה הבאה בינת אלרב, סלאם אלמסיח יא אוכתי
בכרטיס שלך בציטוט, ברחה לך אות
: ציטוט: "man drabak 3la 7'adeka al ayman hab lajo al aysar"
lajo =laho אנשים מקסימים פה והכי חשוב נאספנו פה לשם הלל האדון, ששמו אהבה=יסוע אלרב
אשמח אם תשארי תשתתפי ותהיי חברה פעילה, ונדע יותר עלייך

תודה

תודה לכם חבר'ה על הקבלה היפה... אז ככה אני בת 19 אני גרה בנצרת סטודנטית שנה א בחוג לשירותי אנוש... אני רוצה לספר לכם על חוויה שהיתה לי עם אלוהים... עד לא מזמן אני האמנתי באלוהים אמונה שטוחה.(הוא נמצא הוא עוזר לי וזהו)...לפני כמעט 2 חודשים אני ביקשתי מאלוהים עזרה במשהו שבאמת זה היה משהו מאוד חשוב והוא פשוט הקל עליי את הדרך ועזר לי מאוד ומאז אני התחלתי לקרוא את "האנגיל" לפני שינה. ובאיזשהוא שלב אני התחלתי לפתח מערכת יחסים עם האל אני מדברת איתו,מודה לו על דברים וממש מנהלת שיחה איתו ובאיזשהיא לילה אני פשוט אמרתי לו: " אלוהים אתה דופק בדלת ומחכה למענה והנה אני פותחת את הדלת תכנס ותשנה את חיי" ומאותה דקה אני פשוט הרגשתי מין אושר כזה אני התחלתי לצחוק באמצע הלילה ופשוט עפתי משמחה..זו היתה חוויה מאוד משמעותית בעיניי ואני היום יודעת שהאל בתוך ליבי והוא מדריך אותי איך לפעול...ובגלל זה בעצם אני בחרתי בניק ניים הזה...כי my heart is open 4 God

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifחוויה מדהימה../images/Emo24.gif

תודה על השיתוף!! אז נכנסת לאמונה חזקה לאחרונה..זה שינה את התנהגותך כלפי חוץ..רואים עלייך שינוי..? קל לך עם זה.. או שהחברה לא מבינה אנשים מאמינים כהרגלה? וברוכה הבאה עוד נצרתית לפורום

salt of earth

New member
איזה עדות מרגשת ../images/Emo24.gif

אכן זאת ההרגשה שמקבלים אחרי שמוסרים את חיינו לידיו המסורות של אלוהים. מרגישים הקלה, שלווה, כאילו שאת לוקחת את כל המעמסה שעל כתפיך ופשוט משילה אותם מולו ויוצאת יותר רגועה, שמחה, ומלאת אושר... אין כמו ההרגשה הזו
כאשר תבואי לשביבה
תפגשי עם צעירים בגילאים שלך שגם עברו את החויה הזאת, וזה נותן המון תמיכה ונחמה

למעלה