חדשה!!! ^^

חדשה!!! ^^

היי קוראים לי לינוי אני בת 15 וחצי מפתח תקווה. ואני מאוהבת בבון ג'ובי כבר חצי שנה או יותר... מכל חברי הלהקה אני מתה על ג'ון!!!

nogao10

New member
יש מצב שאת רושמת את עצמך בהתפקדות חודשית?

רק בשביל הסדר הטוב........ תודה רבה!!!!! נ.ב לפי התמונה הזאת.....טוב............. דורת'יאה הארלי, אם לי היה גבר כזה, הייתי לפחות משנה את השם משפחה- רק בשביל הסדר הטוב.... והוא מאוד טוב!!! חהחהחהחהחהחה

nogao10

New member
ישנה!!! ^^

לי קוראים נוגה 17.4 (הרופאה שלי היום נתנה לי מרשם וככה היה כתוב, אז אני סומכת עליה) ואני מאוהבת בבון ג'ובי כבר....אמ....... האמת, לא ברור לי.... ממתי את מחשיבה? מאז ששמעת שיר שלהם לראשונה או הפעם הראשונה שהתחלת להתעניין ממש בתור להקה, לקנות דיסקים והכל? כמה מפתיע שאת מתה על ג'ון!! באמת חסרים אנשים כאלה בעולם!!
....... יש לך תחרות קשה עם כמה בנות, אני אישיתי פרשתי מחיי ג'ון למען אהובי, בעלי, והחבר שלי- ריצ'י סמבורה.....
הפורום הזה בעצם נועד כדי לשאול שאלות על הלהקה, לבקש שירים (שישלחו לך), להתעניין בדיסקים ולהעביר חדשות על ג'ון, ריצ'י, דייב וטיקו האהובים שלנו! אני מקווה שתשארי איתנו, כי נחמד כאן.... לפחות לי הנה תמונה, בשביל, כמו שבונג' אמרו Have a nice day, אבל לא רק היום, אלא Everyday...חחחחחחחחח

m o r 1 0 2

New member
היי לינוי../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

ברוכה הבאה
אני מור בת 14 וגם מעריצה צמודה של בונג'

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני גל בת 18 מירושלים תהני !!

למעלה