חדשה!!

חדשה!!

היי אני חדשה פה! שמי בתאל טייב אני לא קרובת משפחה של נינט טייב ונימאס לי כבר ששואלים אותי את זה תמיד!!! אני גרה ברמלה... ואני חברה של חוי1993 {חווה} אני יושבת לידה בכיתה.. ומקווה להשתלב פה מהר!....

tehila1995

New member
וולקאם בתאל!

אני תהילה בת 12 וחצי מקריית מוצקין שילוב נעים!

חוי1993

New member
תהילה כנסי לצאט....

וגם עדי ועדן וירין ובתאל ויעל ומיטל ויש עוד כאלה אבל אני לא יודעץת את השם שלהם!! בקיצור כולם!!!!!!!!!!!!!!!!

חוי1993

New member
**יודעת

אהה וגם ניצן ונועם ולאה וסתיו ונופר ורעות... אם אני הזכר בעוד כמה שמות אז אני יגיד...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאיך את רוצה שאני אכנס לצ'אט אם

בכלל לא הייתי בפורום??

חוי1993

New member
מאיפה לי לדעת??

למשל אחותי רשומה לפורום מד"א לוד ושם כל רשום אם הוא מחובר שאותו הזמן או לא

adidasabc

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני עדי בן 15 מהצפון

lital20076327

New member
../images/Emo32.gif בבקשה כנסו.. ../images/Emo206.gif לכולם ובמיוחד לירין

תראו אולי זה לא בסדר שאני לא נכנסת הרבה זמן ומתי שבא לי אני שואלת שאלות..ולמי שמתעצבן הוא צודק ואני מצטערת..פשוט אין לי זמן להיכנס..בקיצור רציתי לשאול מה קורה עם האלבום של הנפילים? ורך אגב בת אל אני ליטל בת 12 ותשע חודשים..חחחח...השתלבות מהירה... מחכה לתשובה על השאלה.. -ליטל-

Yarinv

New member
היו לי בעיות בתוכנה

שלשום הצלחתי לתקן אותן, היום אני עובד על לעדכן את התכנים ומחר אני אחזור אעלה אותם לרשת.

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifברוכה../images/Emo24.gif

לאה , 13+ מעכו ^.^ וחוי , אנחנו לא נמצאים כל היום במחשב. וגם אם בזמן שכתבת תהודעה יש כאלה שבמחשב ובמקרה בפורום , זה לא אומר שהם חייבים או שכנראה הם לא יכולים.

חוי1993

New member
תשמלאה בפעם שעברה מתיי שסתיו אמרה לכולם

להיכנס לצאט והאמרה שמות אז אותי היא שכחה ואני חשבתי שאוליי עוד לא זוכרים אותי בפורום אז שלא יהיה מצב כזה אז אמרתי את כל הילדים/ילדות שאני זכרתי מהפורום..

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifתפוזבל../images/Emo6.gif

אבל איך נדע להיכנס אם לא היינו במחשב ולא ראינו תהודעה? במקרה כשסתיו כתבה ראינו , אבל לא תמיד כשהיא כותבת אנחנו במחשב.

למעלה