חדשה. :)

dida32

New member
חדשה. :)

אני לא מאמינה שעד עכשיו לא בדקתי אם לקווין יש פורום בתפוז... אז הנה אני. D: עדי, עוד חודש (פחות יום
) בת 14, ממודיעין. יש פה עוד מישהו מהחור שלי?

../images/Emo140.gifברוכה הבאה :))

אני שיר, בת 12. אהאהאהאה, אני מכירה ילדה שקוראים לה זוהר ממודיעין ודודה שלי [ז"ל
] גרה ברעות :)). אבל אני גרה במן מושב שאפחד לא יודע על קיומו ---[חמ"ד..שמעת ? ]. השתלבות מהירה ! :]]

dida32

New member
כן, שמעתי!

זה על כביש 1 כזה... לא? או שאני מתבלבלת...?

את מדרך על חמד שליד ירושלים..

מושב חמד [שאני גרה בו] הוא במרכז. (אגב, שחזרתי ממחנה בני עקיבא, החברה שלי היתה צריכה ללכת לשירותים והיא ניג'זה למדריכה שלי שנהג יעצור..ואז כזה אנחנו רואים שהוא בדרך לירושלים..אז המדריך שלי כזה עושה לו "אה..סליחה..לאיפה אתה נוסע?" אז הוא כזה אומר "לעין חמד" [משהו כזה]. ואז אמרנו לו שזה בכלל במרכז..(( ממש מזל כי הוא היה יכול להרויד אותנו באיזה מקום שאנחנו לא מכירים :)) ]

חח סתם מעניין אותי..

מקווה שהשאלה לא מפריעה לך או משהו, אם כן אז סליחה סליחה!!

אהה ה-"אהאה" זה היה כאילו "כן"

רק עכשיו הבנתי.. בכל מקרה מעניין אותי לדעת איך את מקבלת את זה(ונגיד אבא שלך אם בהנחה שהוא גם דתי)שפרדי נחשב לאדם "הומוסקסואל" או לפחות מיני מאוד ולא הככככככככככככככככככככיייייי סטרייט שבעולם?(למרות שכאמור זה לא הוכח אף פעם ולא נאמר על ידו..)

אני מנסה לשכנע אותם ש-

הדברים האלה לא קובעים את אשיותו של האדם. ז"א, פרדי כזה חמוד וקווין עשו מוזיקה שהרבה [מאאד] פעמים הוציאו אותי מדיכאון..וזה מה שחשוב. ולא אם הוא היה סטרייט או לא. וגם אם כן..גם אם זה היה משנה להורים שלי [וזה לא משנה שלהם] אז גם הם לא היו אומרים לי לא לשמוע את המוזיקה..בסה"כ אני יעשה מה שבא לי ואשמע מה שאני רוצה ויעריץ את מי שאני רוצה [למרות שזה ממש לא אכפת להם נדמה לי...למשל את החולצה של קווין קניתי כי אבא שלי שכנע אותי. ובזכות גיסתי אני מכירה את קווין -היא גם ממש אוהבת אותם- ] :]]] ודרך אגב, גיסתי היא זו שהסבירה לי שאנשים חושבים שמי שמת מאיידס זה באשמתו ובגלל זה הרבה לא רוצים לתרום לחולי איידס. אבל זה ממש לא נכון וכן צריך לעזור להם..כי זה אנשים אולי שלא היו מודעים מספיק וכאלה..בקיצור היא דיי בעדם:))

אהה יפה..

ורק עוד דבר אחד בקשר למה שכתבת על האיידס - לעיתים חולי האיידס אינם אשמים כל וכלל בזה, יש את החולים שנדבקו במחלה עקב יחסי מין לא ממוגנים, ואחרים שהשתמשו באותו מזרק סמים האחד של השני, אבל יש כאלה(במו באפריקה)שהם תינוקות וילדים קטנים מאוד שנולדים עם המחלה ישר.. וזה ממש לא באשמתם ורוב התרומות, אם לא כולן, הולכות אל התינוקות והאנשים הצעירים האלה(וגם לנשים שנאנסו ונדבקו במחלה אאל"ט)..

למעלה