חדשה...

NOFAR140

New member
חדשה...

שלום לכולם! אני שמחה לראות שיש פורום שנותן כבוד לאומנות כל כך מיוחדת. אני מהצפון, והאמת שתיאטרון היה חלק מהחיים שלי מאז ומעולם הוריי ואחי שיחקו בעבר ואפילו לסבי וסבתי היה תיאטרון משלהם באירופה ובקיצור ניתן לומר שזה כנראה בגנים.... אני מאוד אוהבת לקרוא מחזות ובעיקר טרגדיות יווניות, אבל המלך האמיתי שלי הוא חנוך לוין , ולפעמים אני ממש נפעמת מהחוכמה שלו והדרך המיוחדת שבה הוא מעביר את המסרים שלו. הדמויות שלו כל כך גרוטסקיות וכל כך מציאותייות בו - זמנית, לדעתי הוא יחיד במינו. ו... זהו מקוה ללמוד ממכם עוד קצת על העולם הנפלא זה ושיהיה שבת שלום!

NOFAR140

New member
ורציתי גם לשאול שאלה...

האם מישהו יודע או ראה הצגה של ברכט??? הציגו לא מזמן את אמא קוראז' אבל אני מחפשת הצגה שלו כמו שהוא נהג להציג בבמת זירה.. האם מישהו העיז להעלות הצגה כזו?

Cabaret

New member
ברוכה הבאה נופר!

מקווה שתשתקעי פה בכיף. אני ראיתי את "אמא קוראז'" בביצוע תלמידי שנה ג' של סמינר הקיבוצים. הם עשו זאת בסגנון קרקס וההפקה הייתה באמת מאוד טובה ואחת היפות שראיתי, בעיקר בבתי ספר למשחק. וכן, חנוך לוין גאון. אני אוהב אותו, למרות שאני חושב שיש אחרים שאני מעריך על פניו.

Esmena

New member
ממש החל ממחר!

עולה בתיאטרון האוניברסיטה (אוניברסיטת ת"א),ערב שירי ברכט,"לילה אדום" . זו ההפקה האחרונה של האוניברסיטה לשנה זו ועל פי הפקות קודמות שלהם מומלץ מאוד להגיע [אין לי שום קשר אישי-מקצועי לתיאטרון הזה מלבד האהדה שפיתחתי אליו ]בזמן הקצר שיש -בערך עוד שבוע ויום ממחר (מינוס כמה ימים)ההצגה תהיה בהעלאה ואחר כך תרד.פרטים פה. מקווה לראותך שם וברוכה הבאה לפורום : ]

ראיתי אי שם לפני 7 שנים

את מעגל הגיר הקווקזי...העלו את זה בהבימה, לא בדיוק כבמת זירה כי הבמה היתה עגולה..אך האלמנט של משחק לכל הכיוונים כשהקהל מקיף אכן היה קיים. היתה הצגה מדהימה, מצד שני אז הייתי חושב שכל הצגה מדהימה... זאת היתה הפקה מאד מושקעת, השחקנים ידעו לחלק את רמת תשומת הלב שלהם ממש כמו שצריך, באף שלב לא הרגשתי שאני מפספסת משהו, גם היה בזה משהו נורא מגניב כי כמו שהם עיצבו את זה ישבתי על מה שבעצם ביום יום היתה הבמה האמיתית...:)

NOFAR140

New member
וואו

לא הבנתי רק דבר אחד.... זה רק שירים או שמציגים גם הצגה שלו?????

מר תפוז

New member
ול קאם טו תיאטר

שבת שלום לחובבת חנוך לוין, גם אני מת עליו, וגם מחזות זמר, והצגות יחיד, יש על מה לדבר! ביי נופרצוק,

מר תפוז

New member
ול קאם טו תיאטר

שבת שלום לחובבת חנוך לוין, גם אני מת עליו, וגם מחזות זמר, והצגות יחיד, יש על מה לדבר! ביי נופרצוק,

למעלה