חדשה =]

רותם93

New member
חדשה =]

היי אני חדשה כאן!! מנשמע?? טוב קצת עליי: שמי רותם אני בת 14 וחצי מגבעתיים... ואני חולעעע על פול אווט בוי ולהקות נוספות שאני אוהבת הם: MCR= מי כימיכל רומנס וטוקיו הוטל וזהו בערך.... אתם חושבים שאני אשתלב כאן?!

mili2828

New member
אהבתי את הקטע עם MCR רק ש....../images/Emo210.gif

רק בעע עם TH :S נראה לי אני וטל ואנג'י נפתח מועדון להשמדתם
אוקיי ברוכה הבאה D:

3has3

New member
../images/Emo69.gif ברור שפוב יותר טובים ../images/Emo9.gif

פוב וטוקיו הוטל זה שתיי הלהקות שהאהובות עליי
למרות שפוב יותר
הרבה יותר DDD:

רותם93

New member
אני יותר בעד פוב ומכר

ופחות טקיו הוטל אני שומעת רק איזה 5 שירים שלהם

mili2828

New member
אוקיי אם את באמת רוצה לשמוע את דעתי..../images/Emo210.gif

אוקיי בגלל שפה זה פורום פוב ולאTH אז אני אקצר.... לדעתי הם בכלל אינם להקה איכותית. זה לא שאני יורדת עליהם עכשיו ( עד כמה שאני כל כך רוצה לרדת עליהם, אני לא ארד כי כמו שאני לא רוצה שאחרים ירדו על הלהקות שאני אוהבת, כך גם אני לא ארד עכשיו.) אבל אין שום דבר איכותי בהם. למרות שקניתי דיסק שלהם ליומולדת של חברה שלי ולמען האמת, שנה שעברה שביקרתי את דודה שלי בוינה- אני פשוט ראיתי עד כמה שאנשים סוגדים להם, הרוב בנות, בעצם אין כמעט בנים- רק מושפעים.... אבל ה"הערצה" אותם זה לא משו עמוק, זה קטע פאנגירלי..... עכשיו אני לא כועסת על כל הפאנגירלס למיניהן
אני פשוט אומרת- שזה יותר מידי ליופי ופחות על אופי. ואההה בסוף כן יצאה חפירה
אהה כן , אני מתעבת אותם

3has3

New member
../images/Emo69.gif את האמת,

גם אני לא יורדת על להקות שאנשים אחרים אוהבים כי אני לא רוצה שירדו על להקה שאני אוהבת. בקיצור, אני לא שמה על כל הפאנגירלס האלה ואת האמת הפורום שלהם פה, בתפוז מלא בכאלו! וזהו, אין לי ממש מה להגיד XDD ובקיצור, כל אחד והטעם שלו

3has3

New member
../images/Emo69.gif לא כמו שם.

שם יש מפורום מסוים שעדיף שאני לא אגיד אותו XDDD

יאפD:

בכל מקרה,ברוכה הבאהD: השתלבות נעימה מילי אנחנו נקבלות הרבה הודעות של "טוקיו הוטל שולטים!" XD

falloutgirl XD

New member
אני בעד המועדון DD:

אני שונאת את טוקיו הוטל
הסולנית שלהם צריכה דחוף להסתפר ולהוריד קצת מהמייקאפ
ואני יודעת שזה סולן
יום אחד ראיתי קליפ שלהם באמטיוי לצערי הרב [ראיתי רק בגלל שהתלהבתי מהפלזמה החדשה D: ] ואמא שלי ישבה לידי בסלון ואז היא שאלה אותי: "מי זאת הסולנית הזאת? ולמה היא לא מסתפרת?"
אחותי הגדולה לא ידעה שאני שונאת אותם אז היא הורידה שיר שלהם בלפ טופ שלי וזה מה שקרה: אני: "אעהאעהאהעאהעאהעהאהעהאה" ~אמא שלי מתעוררת~ אמא שלי: "מה קרה?! מי נפל?! מה?!" ~אמא שלי ממשיכה להילחץ מהצרחות שלי ואני ממשיכה להתעלם ממנה ומתחילה לצרוח על אחותי~ אני: "נועה!!@#$%^&* איך את מורידה שיר שלהם?! את יודעת שאני שונאת את הסולנית שלהם עם השיער בואש שלה!!" ~אני ממשיכה לצרוח על אחותי~ אחותי: "טוב טוב תירגעי.. תמחקי את השיר והסולן שלהם באמת נראה כמו סולנית?
" אני: "כן! תראי איך הוא נראה" ~מראה לאחותי תמונה של ביל~ אחותי: "וואו הוא באמת סולנית.. הוא צריך להסתפר דחוף X_X" אני: "אמרתי לך
"
חפרתי

למעלה