הצ'קים שלי... אף פעם לא חוזרים....
T taliya73 New member 6/8/07 #39 גם אני חדשה שלום, גם אני חדשה. בעלי עזב את הבית לפני 5 חודשים וכעת אנו בהליכים. תרצי קצת לספר? להתכתב?
גם אני חדשה שלום, גם אני חדשה. בעלי עזב את הבית לפני 5 חודשים וכעת אנו בהליכים. תרצי קצת לספר? להתכתב?
י יוני יולי New member 6/8/07 #41 טליה היקרה, ברוכה הבאה יש כאן המון אנשים מדהימים שיוכלו לעזור לך, המקרה שלך לא בודד, את מוזמנת לשוחח בגלוי...בהצלחה, יהיה לך כייף איתנו.
טליה היקרה, ברוכה הבאה יש כאן המון אנשים מדהימים שיוכלו לעזור לך, המקרה שלך לא בודד, את מוזמנת לשוחח בגלוי...בהצלחה, יהיה לך כייף איתנו.
B Bubble Girl 27 New member 7/8/07 #45 אל תתלהב מותק אתה רחוק מלהיות עוף מוזר פה... יש פה עוד מספיק אנשים ללא ילדים... וזה לא מוזר זה מתקבל בברכה ואפילו בחיבוק.... ע"ע אני 27 ומיצה סתם לדוגמא
אל תתלהב מותק אתה רחוק מלהיות עוף מוזר פה... יש פה עוד מספיק אנשים ללא ילדים... וזה לא מוזר זה מתקבל בברכה ואפילו בחיבוק.... ע"ע אני 27 ומיצה סתם לדוגמא
ל לא אוהב לחפור New member 7/8/07 #47 אני יודע.. למרות שאני עדיין במיעוט ד"א, יש כאן אנשים מקסימים ... וזה כייף! למרות שנושא ילדים ומזונות רחוק ממני.
אני יודע.. למרות שאני עדיין במיעוט ד"א, יש כאן אנשים מקסימים ... וזה כייף! למרות שנושא ילדים ומזונות רחוק ממני.