חדשה..

atudatoy

New member
מה לא ברור?

זו יחידה למדידת ערך של בתים כמו שיש מגהבית וגיגהבית נגיד אדם פשוט גר בבית ביל גייטס גר במגהבית ויו האפנר גר בגיגהבית כמובן שערך הבית נמדד גם לפי תכולתו (ומסתבר ששפנפנות מעלות גם את הערך)

flutter girl

New member
נו בטח, למה שלא

תלכי ותוכיחי את הטענה שלי מעל ומעבר. חמודה, מיד לפורומי נוער. יש מספיק שמתאימים למנת המשכל שלך, ולדעות שלך לגבי "ליסביות" (ואם הכוונה ללסביות, אז הבעיה שלך איתן, ועם הומוסקסואלים באופן כללי, רק מוכיחה עוד יותר את הטענה הנ"ל).

טוב..

אני ממש לא התכוונתי שהדיון הזה יתפתח עד כדי כך.. פשוט היה לי כינוי "אביטל19 ביחידה" וחשבו כול הזמן שאני מעוניינת בבנות, אז לא היה לי נוח עם זה והחלפתי כינוי.. אז מה הקטע?

flutter girl

New member
אחלה, אז תגידי

הבנתי שזה קשור לכינוי (בגלל הבלבול ושרשמת "ביחידה" במקום "היחידה"), אבל זה היה נשמע כאילו את מזלזלת במי שכן לסבית. ואגב, אני מאוד רחוקה מלהיות לסבית, יעיד על זה בעיקר הבחור שלפני חצי שעה עזב את דירתי.
אבל עדיין, לא אוהבת שמזלזלים באנשים שכן.

אני ממש לא מזלזלת..

יש לי כמה חברות לסביות ואני הכי אוהבת אותן בעולם.. אז אני רחו'קה מלזלזל בהן..

flutter girl

New member
חח

לא, הוא לא אוהב דיאט קולה אבל בעיה שלו.
הוא מאלה ששותים מים... מוזר!
(סתם נו, גמני שותה מים.)

b0redavid

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo103.gif

אני דייוויד ואני איש נחמד (רוב הזמן)

b0redavid

New member
הכל התחיל שהייתי באיזה סופר...

ראיתי ג'ינג'ית מהממת, שיער ממש אדום כזה וטבעי (!!yum-yum.. give me some) ובגב היה לה קעקוע של שתי קוביות אדומות בגוון של השיער וזה היה יפה ונחרט בזיכרוני. סיפור אמיתי! - FIN -

יפה ! סיפור מרתק (באמת!) .

אה, רגע , זה כבר לא בסופר זול אלון פגשת את הג'ינג'ית הקופאית , נכון? כי עברת שכונת מגורים . נכון ? חבל

למעלה