חדשה

מצב
הנושא נעול.
חדשה

חדשה
היי, עברתי לפני זמן מסויים תרומת ביצית. היום אני בשבוע החמישי. ברצוני לדעת האם אפשר בשבוע זה לשמוע דופק. באיזה שבוע שומעים בדיוק.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ומזל טוב

חדשה
היי, עברתי לפני זמן מסויים תרומת ביצית. היום אני בשבוע החמישי. ברצוני לדעת האם אפשר בשבוע זה לשמוע דופק. באיזה שבוע שומעים בדיוק.
ברוכה הבאה
ומזל טוב
לגבי שאלתך אז אולי בשבוע 5 אפשר לראות לב אבל לא בטוח מה שבטוח שבעוד שבוע (שבוע 6) יהיה אפשר להבחין בלב התינוק. שיהיה לך הריון משעמם וקל.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif והמשך הריון תקין

חדשה
ברוכה הבאה
והמשך הריון תקין
ומלא
בעיקרון- בד"כ בודקים דופק משבוע 7- קצת קשה (אם כי אפשרי לפעמים) לראות דופק לפני, וכדי לא להילחץ/להלחיץ לחינם- לא מנסים קודם. נשמח אם תשתפי אותנו- באיזה מסלול היית ובכלל- אם בא לך. המון

בכייף

ברוכה הבאה
והמשך הריון תקין
ומלא
בעיקרון- בד"כ בודקים דופק משבוע 7- קצת קשה (אם כי אפשרי לפעמים) לראות דופק לפני, וכדי לא להילחץ/להלחיץ לחינם- לא מנסים קודם. נשמח אם תשתפי אותנו- באיזה מסלול היית ובכלל- אם בא לך. המון
בכייף
אני במסלול קלדרון. ניסיון ראשון.

ראשית ברוכה הבאה ומזל טוב

בכייף
אני במסלול קלדרון. ניסיון ראשון.
ראשית ברוכה הבאה ומזל טוב
שמחה לשמוע שהצלחת בפעם הראשונה , גם אצלי זה היה כך וזה בהחלט לא מובן מאליו , אני מאחלת לך שבע"ה הההריון יהיה משעמם . אצלי ראו דופק בשבוע 7 .

ROSMARY

New member
ברוכה האבאה והמון מזל טוב והלצחה

ברוכה הבאה
והמשך הריון תקין
ומלא
ברוכה האבאה והמון מזל טוב והלצחה
אכן גם מחזקת את מה שאיוש אומרת . רוזמרי

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

חדשה
ברוכה הבאה!

המשך הריון תקין ארוך וכייפי! הישארי איתנו. ודופק כדאי לבדוק משבוע 7. לעיתים רואים גם יותר מוקדם ,אך לא כדאי לבצע מוקדם מדי מהסיבה המובנת..

מצב
הנושא נעול.
למעלה