חדשה :)

NiTz13

New member
חדשה :)

היי אני ניצן בת 14 מנתניה.. לירוני הביאה אותי לפה :) אממ וזהו נראלי.. XD מקווה להשתלב מהר

Black Balloon

New member
יא, חדשה! איזה כיף! ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה! אני שני, עוד חודש 17 מהמרכז. תהני לך

LIRONSH100

New member
ניצני....

טוב... ניצני בורכה הבאה... אני בטוחה שתשתלבי מהר ותלמדי מהר הרבה כי את בפיגור... (את יודעת למה אני מתכוונת..) לכל שאר הפורום... טוב אמרתי לכן.. יש לי קומונה פה על המעומד שלומי בראל (הוא מתמודד בכוכב נולד ובע"ה הוא המנצח הגדול..) אז משם הכרתי את ניצני... וניצני מחר את מוזמנת לצפות בפינה ההזויה שלי ושל נוגה... שהולכת להיות כל כך מצחיקה.. (רק חסרים לו שתי תמונות ונוגה עוד לא חזרה.. ... ונוגה אני החנתי אחת לבד כמו שסיכמנו ואולי את גם תעשי לבד? ונעשה אחת נוספת ביחד??? טוב אז ניצני בורכה הבאה ויש כאן בנות מדהימות, ואל תבהלי אבל כן רובינו בהערצה מעל לנורמל... (זה ביני לבינה ריב מטופש לחלוטין בקומונה עזבו...) וניצני עוד חודש- חודשיים עם תשארי כאן (מה שיש לי תכושה שתשארי..) גם את תיהי כזו..

NiTz13

New member
חחחח תודה לירוני

וזה לא היה ריב.. סתם התווכחות של מי ג'ונבון.. והוא שלי! XD סתם נו, קחי אותו אם את כלכך רוצה..
מחכה לפינה D:

LIRONSH100

New member
כן זה היה ...

בתור התווכחות בצחוק... אגבל ראית לאיפה זה גלש... וכן אני רוצה אותו אל דורת'יאה לא נותנת לנו אותו בשיא חוצפתה... (בצחוק ניצן...) ובאמת שווה לחכות...

m o r 1 0 2

New member
שלום ניצן../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif

אני מור וגמאני בת 14
תהני פה כמה שיותר

ברוכה הבאה../images/Emo8.gif

שמעו סיפור... באמצע הלילה אני ישנה ואחותי מתקשרת אלי בערך ב3:30 ואני בשיא העצבים עונה "מה?!" והיא אומרת י שהיא מסתובבת עם מישהו מאמריקה דובר אנגלית והואהתחיל לשיר לה את כל השירים שהיא אוהבת אז היא שאלה אותו אם הוא מכיר את בון ג'ובי והוא אומר לה שהשיר האהוב עליו זה its my life ואחר"כ היא אומרת לי שהוא יצטלם איתו ובאותו רגע רציתי להרוג אותו... היא אומרת לי "הוא פגש אותו... ואת לא..." רציתי להרוג אותה ואחרי זה לא נירדמתי עד 5

LIRONSH100

New member
ואי... טוב יש אנשים עם מזל בעולם...

ההוכחה לזה :דורתי'אה!!! ויש באמת המון שהצטלמו עם ג'ון... יש גם כאלה בפורום בהייד פארק....

nogao10

New member
שלום!!!

אני נוגה 17 צפון אני יודעת שתשתלבי כאן no time תהני המון, כי אנחנו פורום שולט!!!!

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifWelcome../images/Emo24.gif

אני לי, כמעט בת 15 מבת ים. השתלבות נעימה

למעלה