חדשה

מצב
הנושא נעול.

פוריה1

New member
חדשה

חדשה
שלום בנות לצערי אני נכנסת לחוג שלכן. עברתי נסיונות של טפולי פוריות קצרים שכנראה יפסקו כי אני לא מגיבה לזריקות שאמורות לגרום ביוץ. ראיתי כאן בנות שמדברות על בעיות ברירית הרחם. אצלי יש יובש קבוע בנרתיק האם זה מעיד על בעיות ברירית הרחם? והאם יש דרך לטפל או לשפר את הרירית? אשמח מאוד לכל מידע מעודד אני זקוקה לזה. אין לי עדיין ילדים ואני בת 37 וכולי תקווה שתרומת ביצית תצליח לי שכן בגלל הגיל שלי תהיה לי גם בעיה לאמץ בארץ תינוק

קודם כל ברוכה הבאה ובהצלחה! ../images/Emo140.gif

חדשה
שלום בנות לצערי אני נכנסת לחוג שלכן. עברתי נסיונות של טפולי פוריות קצרים שכנראה יפסקו כי אני לא מגיבה לזריקות שאמורות לגרום ביוץ. ראיתי כאן בנות שמדברות על בעיות ברירית הרחם. אצלי יש יובש קבוע בנרתיק האם זה מעיד על בעיות ברירית הרחם? והאם יש דרך לטפל או לשפר את הרירית? אשמח מאוד לכל מידע מעודד אני זקוקה לזה. אין לי עדיין ילדים ואני בת 37 וכולי תקווה שתרומת ביצית תצליח לי שכן בגלל הגיל שלי תהיה לי גם בעיה לאמץ בארץ תינוק
קודם כל ברוכה הבאה ובהצלחה!

הגעת למקום הנכון!!!!!!! לדעתי (ואני לא רופאה) אין קשר ליובש ולבעיות רירית ויש המון דרכים לטפל ולשפר רירית (ע"י כדורים). את צריכה (אם את הולכת על תרומת ביצית) לבחור מסלול ורופא וקדימה לעבודה!(תרתי משמע - גם לאסוף כסף ע"י עבודה וגם לעבוד על הרירית). מאחלת לך שבעוד 9 חודשים תלדי תינוק/ת בריא/ה ושלמ/ה.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

חדשה
ברוכה הבאה
ו

מצטרפת ללוחשת בעניין זה שאני לא רופאה, אבל לא נראה לי שיש קשר בין הדברים. אם כבר עברת נהסיונות טיפול- ואת לא יודעת מה היה מצב הרירית- שווה לשאול את הרופאה. אגבל- לא לשכוח שבפורום עולות השאלות המיוחדות. בד"כ ברוב המקרים הרירית מגיבה טוב, וגם עם רירית "בעייתית" היו ויהיו הריונות
אני חושבת שלא כדאי שתכניסי לעצמך לראש פחדים מיותרים... המון המון

פוריה1

New member
כללי

ברוכה הבאה
ו

מצטרפת ללוחשת בעניין זה שאני לא רופאה, אבל לא נראה לי שיש קשר בין הדברים. אם כבר עברת נהסיונות טיפול- ואת לא יודעת מה היה מצב הרירית- שווה לשאול את הרופאה. אגבל- לא לשכוח שבפורום עולות השאלות המיוחדות. בד"כ ברוב המקרים הרירית מגיבה טוב, וגם עם רירית "בעייתית" היו ויהיו הריונות
אני חושבת שלא כדאי שתכניסי לעצמך לראש פחדים מיותרים... המון המון
כללי
כיף לך שאת אחרי. אני כולי פחדים וחששות לקראת התהליכים שנובעים עדיין מבורות. כמו כן מההיבט הכלכלי יש לי חסכון לטובת הטיפולים רק של 35 אש"ח ומהסיפורים של כולן כאן זה לא מתקרב למספיק. כמו כן אני מפחדת מהקושי להתחבר לתינוק שאינו עם מטען גנטי משלי. בקיצור אני בעיקר מפחדת ולא ממש מתמודדת עדיין. אני מקווה מאוד שאקלט במהרה ושהאמצעם הכלכליים הנפשיים והזוגיים שלי יספיקו לי כדי לעבור את התהליך ולהגיע ליעד הסופי. מזל שיש אתכן בפורום.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

חדשה
ברוכה הבאה!

איזה טיפולים עברת והיכן? האם לא היו זקיקים,האם הרירית לא צמחה? מה היה הפרופיל ההורמונלי? פשוט אני חושבת שכדאי לך לדעת אם מיצית את הטיפולים האחרים... דרך אגב,לגבי אימוץ בארץ,אני חושבת ש37 ,עדיין אינו גיל מאוחר. שיהיה בהצלחה! תישאלי עוד אם את צריכה.

פוריה1

New member
תודות

ברוכה הבאה!

איזה טיפולים עברת והיכן? האם לא היו זקיקים,האם הרירית לא צמחה? מה היה הפרופיל ההורמונלי? פשוט אני חושבת שכדאי לך לדעת אם מיצית את הטיפולים האחרים... דרך אגב,לגבי אימוץ בארץ,אני חושבת ש37 ,עדיין אינו גיל מאוחר. שיהיה בהצלחה! תישאלי עוד אם את צריכה.
תודות
תודה לכולכן על המענה המהיר ועל העידוד. לשאלתך אדוינה טופלתי על ידי כדורים ואח"כ ע"י הזרקת גונל אף שבעקבותם בדיקות e2 לא היו משביעות רצון ובבחינת הביציות ברוב המקרים הגעתי רק לשני ביציות/ זקיקים בגודל מקסימלי של 15 (לא הגעתי אפילו להקף טיפול שאני יודעת את ההבדל בינהם). רציתי לשאול משהו נוסף עד כה לא השתמשתי בטיפולים אלטרנטיביים כמו רפלקסולוגיה האם זה עזר למישהי מכן?

פוריה יקרה

תודות
תודה לכולכן על המענה המהיר ועל העידוד. לשאלתך אדוינה טופלתי על ידי כדורים ואח"כ ע"י הזרקת גונל אף שבעקבותם בדיקות e2 לא היו משביעות רצון ובבחינת הביציות ברוב המקרים הגעתי רק לשני ביציות/ זקיקים בגודל מקסימלי של 15 (לא הגעתי אפילו להקף טיפול שאני יודעת את ההבדל בינהם). רציתי לשאול משהו נוסף עד כה לא השתמשתי בטיפולים אלטרנטיביים כמו רפלקסולוגיה האם זה עזר למישהי מכן?
פוריה יקרה
בהקשר לטיפולים אלטרנטיביים אני מטופלת כבר יותר משנה בדיקור סיני. התחלתי את הטיפול לאחר שני מחזורי IVF עם תוצאות די עגומות. במקרה שלי לא היו תוצאות מוכחות טובות יותר לא היו יותר זקיקים בטיפול השלישי אבל.... בזכות הדיקור אני הרבה יותר בריאה ישנה טוב מלאת אנרגיה ומרץ המשקל שלי התאזן ואני מרגישה באופן כללי הרבה יותר טוב, המון הצלחה

אדוינה

New member
כך בערך התחיל הסיפור שלי...

תודות
כך בערך התחיל הסיפור שלי...
קראו לזה:"תגובה נמוכה". אפשר להמשיך ל"האיץ בסוסים" עם העלאת כמות האמפולות. אני הגעתי ל 12 אמפולות ביום של GONAL F .ולפעמים זה עוזר. אני אף פעם לא הגעתי לשאיבה. עברתי במשך כשנה טיפולי שיאצו' ועוד שנה טיפולי דיקור,שבאמת הועילו לנפש אך לא ממש לגוף. בהצלחה בכל דרך שתבחרי.

SIGAL40

New member
היי

חדשה
היי
האם עשו לך בדיקות דם לפרופיל הורמונלי? האם בדקו מה ה FSH שלך? אם את לא מגיבה טוב לזריקות אולי יש בעיה באיכות/כמות הביציות שלך. לא חושבת שיש קשר בין היובש לרירית תבדקי בבדיקות ה U.S מה היתה עובי הרירית שיהיה לך בהצלחה ובשורות טובות

selavi11

New member
ברוכה הבאה

חדשה
ברוכה הבאה
גם אני דיי חדשה כאן. מקווה שכולנו כאן לזמן קצר. גם אני עברתי סה"כ שני טיפולים, באחד היתה תגובה אך לא יצא הריון ובשניה לא היתה כל תגובה לגונל F והטיפול הופסק. אצלי הבעיה היא FSH מאוד גבוה (הערכים שלו מעידים על כשל שחלתי, את יכולה לקרוא על זה כאן אם תקישי ב"חיפוש" - FSH). במצב כזה הדרך המהירה והבטוחה יותר לתינוק היא בעזרת תרומת ביצית. נכון שיש והיו ברמות כאלו של FSH הריונות ספונטניים שהתפתחו, אבל אלו מקרים נדירים מאוד ואין לבנות על כך. האם עשית בדיקת דם לפרופיל הורמונלי ( יומיים לאחר קבלת המחזור)? מהרושם שלי (ואני לא רופאה) זה נשמע שיש לנו בעיה דומה. בקשר ליובש, גם לי ניראה כי אין קשר בין הדברים. הרופא שטיפל בך המליץ על תרומה? בדקת עוד חוות דעת? בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. ממליצה לך לקרוא כמה דפים אחורה (בערך שבוע +), העלתי גם כן את הענין סביב קבלת הילד מתרומה וקיבלתי כמה תשובות שממליצה לך גם לקרוא.

ROSMARY

New member
הייי - ברוכה הבאה לביתינו החם

חדשה
הייי - ברוכה הבאה לביתינו החם
אני אמנם שנה בפורום אבל רק בתחילת הדרך - לקח לי הרבה זמן עד שתפסתי אומץ , אבל זהו הגענו לזה ומאחלת לכל הבנות פה - חדשות וישנות המון הצלחה ושבעזרת השם כולן יהיו בהריון בקרוב . מכל הלב רוזמרי

במבינוס

New member
ברוכה הבאה

חדשה
ברוכה הבאה
גם אני עברתי 5 טיפולי פוריות שהניבו שאיבה אחת והחזרה אחת אין לך מה לחשוש הגעת למקום הנכון כל מידע שאת צריכה קיים בפורום הזה אז אל תתביישי לשאול בעניין האמוץ יש לי חברה שאמצה ילדה והיא בת 40 אז כדאי לבדוק שוב את הנושא הזה בהצלחה בכל דרך שבה תבחרי

מצב
הנושא נעול.
למעלה