חדשה..

חשיי

New member
חדשה..

אהלןאני די חדשה בעניין המשחק הזה.מישהו מוכן להסביר לי קצת? תודה.

Im cool

New member
היי,איך קוראים לך?../images/Emo9.gif ../images/Emo28.gif

הורדת ת'משחק כבר?יש לך דמות?=0 האממ בקצרה כזה: זה משחק רשת , המטרה היא להעלות כמה שיותר רמות ,להכיר חברים במשחק,האמ וגם לומדים מזה קצת אנגלית D= לכל כמה רמות יש מפלצות שהכי טובות לאמון ברמות האלו,ככה את עולה אחוזים [ככל שהרמה שלך יותר גדולה את עולה יותר לאט..] וכשאת מגיעה ל100% את עולה רמה כמובן..
על PQ נסביר לך בהמשך.. עבודות כלליות במשחק: קוסם. גנב. לוחם. קשת. MP וHP- HP--> זה בעצם החיים שלך במשחק,כשמפלצת נוגעת בך(פוגעת בך) יורד לך הHP , אם המפלצת היא רמה גבוהה יורד לך יותר HP, זה לפי רמת המפלצת וגם הרמה של הדמות שלך. כשאת יורדת ל0 HP את מתה, אם את מתה זה לא אומר שלא תוכלי יותר לשחק כי במייפל אין "GAME OVER" יורדים לך אחוזים,כמו שהסברתי כשאת מגיעה ל100% את עולה רמה,אבל אם את BEGINER[דמות חסרת עבודה] ואת מתה, לא יורדים לך אחוזים. MP--> האממ אין לזה כל כך מילה,נגיד את זה ככוח הקסם[?] , אם למשל את גנב -- לגנב יש יריות,בעצם יש לו כוכבים שהוא יורה יש כמה סוגי כוכבים,מתקדמים וגרועים. כשהוא יורה הוא משתמש בMP, כשהMP מגיע ל0 הגנב לא יכול לירות,למשל את קוסמת ויש לך מין קסם כזה[הנקרא שריטות] וגם הוא לוקח MP, למשל את לוחמת אין לך קסמים ולא יריות,את רק מרביצה למפלצות אבל יש סקילים מגניבים כשאת מרביצה=D , מכות מיוחדות
, והן צורכות MP. למשל את קשתית יש גם יריות חצים הצורכים MP ! מכה רגילה בכל העבודות אינה צורכת MP!! * יש שיקויי HP וMP המעלים לך את הHP והMP , וכמובן שהם גם עולים לבד כל כמה שניות,אבל עדיף לקנות שיקויים;] ---- FAME: לכל שחקן יש FAME במשחק. מתחילים מ0 FAME, מרמה 15+ אפשר להעלות לאנשים FAME פעם ביום ואם העלית FAME למישו אתה לא יכול להעלות לו במשך חודש. אבל כמו כך אפשר להוריד FAME. לFAME יש כמה הגדרות 1. יש כאלו שאומרים שFAME זה בעצם התהילה של השחקן,אם יש לו הרבה FAME זתומרת שמעריצים אותו,אבל כיום זה לא נראה כמו תהילה כי אנשים קונים FAME, הם מבקשים מאנשים שיעלו להם ת'פיים והם ישלמו להם כסף עבר זה. 2. יש כאלו שאומרים שאם יש FAME גבוה אז מקבלים יותר דברים מהמפלצות.. מה זתומרת מקבלים יותר דברים מהמפלצות? המפלצות מדריפות דברים, לרוב הן זורקות MESOS[כסף-כמות הכסף תלויה בסוג המפלצת] אבל כמות הMESOS[כסף] קטנה.. ומדיי פעם הן זורקות דברים יקרים שאפשר למכור לאנשים! מה זתומרת? לכל עבודה יש בגדים משלה לכל 5 רמות בערך[לפעמים יותר..] ויש נשקים משלה. יש נשקים ובגדים שאפשר להשיג מחנויות ויש כאלו שזה רק מדרופ של מפלצות , ולכן הם חפצים / נשקים יקרים. -- בקיצור את עוד תביני עוד, על הסקילים וכל שאר הירקות;] בהצלחה במשחק,שירה בת 11 וחצי :)

Robinho1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני עידו בן 12 ורבע בערך 0__0 יש לי קוסם אש/רעל שכבר פרשתי ממנו בשרת "קאהיני" והוא ברמה 37. הדמות הראשית שעליה אני משחק היא אסאסין (עבודה שנייה של גנב, או בעברית "מתנקש" xD), בשרת "ברה" ברמה 36. השתלבות מהירה!

miss_t

New member
היי חשיי../images/Emo140.gif

כבר הגיבו לך על המשחק. את מוזמנת לעדכן אותנו מה עשית- הורדת את המשחק? נרשמת? יש מאמר על הרשמה למשחק ובכלל בקטגוריית המאמרים בנושא בסיס תוכלי למצוא המון מידע:

למעלה