חדשה:)

lala159

New member
חדשה:)

היי אני חדשה פה ואני לא כל כך בטוחה אם מה שאני ארשום קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי פורום אחר... אז ככה היה לחברה שלי יום הולדת 18 ולעוד 3 חברות אחרות 17 נגמרו לי לגמרי הרעיונות למתנות... אני ממש רוצה להשקיע יש לכם אולי רעיונות?

RayoDeLuz

New member
ברוכה הבאה:)

אני קרן בת 17 מקנדה... ממ.. אני מניחה שאת יכולה לקנות להן דברים לחדר כמו פוף, כמה כריות צבעוניות, מזרון,מנורות מיוחדות (לבה, בצורות), קטורת+מתקן לקטורת, לוח מודעות יפה עם תמונות ופתקים, תמונה יפה/פוסטר/לונג, שעון קיר עם הקדשה, מתקן לדיסקים, מתלה לתמונות... מחברות זיכרונות שבו את מדביקה תמונות שלהן ואפילו מצ'טטת כל מיני שירים או פתגמים.. (אני אישית עשיתי משהו דומה לחברה שלי וזה יצא ממש יפה..) כמובן שאת מוזמנת להכין דיסק עם שירים שהן אוהבות או להכין סרטון במחשב בשילוב של תמונות שלהן וכמה מילים (עשיתי גם את זה.. יצא יפה..) אפילו סט של פינוק.. נו את בטח יודעת.. שמפו, מרכך, קרם גוף, מגבת שרקום משהו... מקווה שעזרתי.. קרן

lala159

New member
תגובה

אני אוהבת להכין בעצמי דברים כך שכל הדברים לחדר דיי ירדו מהפרק... אהבתי ממש את המחברה זכרונות אבל עשיתי משהו דומה שנה שעברה לאותה חברה... בכל אופן תודה

sh53

New member
תלוי מה התקציב שלך

את יכולה לעשות מתנה אחת "גדולה" בסכום אחד או לקנות אריזה/קופסה ובתוכה לשים כל מיני דברים "קטנים" שאוהבים או ששימושיים (יש אנשים שאוהבים מתנות לקישוט ויש אחרים שדווקא מתאים להם יותר דברים שימושיים).

lala159

New member
אני יודעת

בסופו של דבר זה ייצא אותו סכום פחות או יותר... השאלה היא מה לא כמה

למעלה