חדשה... =]

t6ella

New member
חדשה... =]

אוקיי.... אז... קוראים לי ניצן ואני ממש רוצה לדעת איך לעשות דולי יפה... חח... אני יודעת לצייר קווי מתאר (רק כדי שקבלו מושג על כמה התחלתית אני) אבל לצבוע את החולה? אני אסון. אני יודעת לעשות ג'ינס עם פוטושופ.. עם אור וצל בכלים המיוחדים שם ולא ידנית.. גם שיער אני עושה באור וצל.. וזאת הדולי שלי.. הראשונה.. גרוע.. מישהו יכול לתת לי הצעות ? רעיונות לשיפור? הערות? תיקונים? אני יודעת שתעירו לי על חזה בחבילה אבל ניסיתי וזה יצא לא נעים לעין... חח תודה מראש..

t6ella

New member
אממ ועוד משהו

תלחצו על התמונה כדי לראות אותה יותר בקטן ונורמאלי חח

TheWingedPig

New member
ברוכה הבאה:)

קודם כל, כדאי שתדעי להבא, כשאת שומרת קובץ של דוליז, שמרי בתור GIF או BMP, אחרת הציור מתפקשש ויוצא עם הפרעות למניהן. אני חושבת שכדאי לך קודם כל ללמוד הצללת פיקסלית ידנית, לפחות כדי להבין את כל עניין הקפלים, ורק אחר כך לעבור לאפקטים. כמו כן, יש לך הרבה פיקסלים כפולים, שמשבשים את האסטטיות והנקיון (בגלל שהדוליז הן במימדים כאלה קטנים, הוספת או מחיקת אפילו פיקסל בודד יכולה לשפר או להרוס). חשוב מאוד להצליל מתחת לבגדים. ובבקשה, לתת קרדיט לבייס שאת משתמשת בו, זה אחד החוקים הכי חשובים בפורום שלנו. חוק נוסף בפורומינו הקט, הוא שאין אפשרות לפתוח שרשור חדש סתם כי מתחשק. יש לנו חלוקה לנושאים, ויש שרשורים הנפתחים ע"י בנות האחראיות עליהם. דוליז חדשות נא לשרשר לשדח"ם, המסומן ב-
, אם כי כבר עדיף לך להמתין לשדח"ם הבא. יש עוד שרשורים, אבל אני בטוחה שאם תחטטי קצת, תביני מה הולך שם. ושוב, ברוכית:)

t6ella

New member
תודה רבה ו..

מצטערת
הבייסים שהשתמשי בהם הם מהאתר טופי... אני לא בטוחה שבונת האתר יצרה אותם, אבל הם נמצאים שם. תודה רבה על העצות =] אני אקרא בעיון את החוקים עכשיו.. =]

TheWingedPig

New member
הבייס הראשון

לקוח מהאתר של אנג'י צ'אן, את השני אני לא מזהה. וזאת מהאתר של טופי, היא גנבת בייסים לא קטנה. לא פעם הראשונה שאני שומעת על זה שהיא לא נותנת קרדיטים. עצה שלי - אל תשתמשי באתר שלה יותר. הוא בכלל צריך להיות מוחרם. בשביל בייסים, את מוזמנת ללכת לקישורים, יש שם מבחר טוב:) רק אל תבחרי משהו קטן מאוד או גדול מאוד, משהו בינוני ועם תנוחה פשוטה זה הכי טוב להתחלה...

למעלה