חדשה

קרנולה

New member
חדשה

בפורום שם: הילה גיל: 17 (בקרוב, נו) בארץ: אבן יהודה אשמה ב: התמכרות להארי פוטר (וכתיבה מטופשת) שנים בתוך העסק: ארבע וקצת (עצוב כמה שזה לא מספיק, למרות שטכנית קיבלתי את הספר הראשון ליומולדת 11) הייתי בתהליכי גמילה עצמאיים: פעם וחצי הצלחה מתוכם: אפס ורבע תהליכי גמילה סביבתיים: מספיק הצלחה מתוכם: זירו.גורנישט. נאדיסימו. בין היתר: שודדי הקאריביים, וורוניקה מארס, סמולוויל, אנג'ל, הנסיכה הקסומה, ספיידרמן, שמש נצחית בראש צלול, התפוז המכני, סטיבן קינג (לאחרונה התנתקות מכאיבה), ג'וני דפ והרדוף לבן. (ספר מומלץ) ורק כי אני לא יכולה להימנע מזה; תאריך לידה: 31 ליולי 90 נעים להכיר. חפרתי.

ZoHaRoT

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני זוהר כמעט בת 14 (נמאס לי לכתוב את זה... אני מרגישה כמו הולוגרמה...) תהני!

ZoHaRoT

New member
כן... אבל גם די משעמם בסופו של דבר...

להגיד כל הזמן את אותם הטקסטים ללכת ולהופיע ושוב ללכת ושוב להופיע...

קרנולה

New member
בשבילך ובשביל מי ששמע

או ראה או מה שלא יהיה. לא בשביל החדשים

Dark Banana1

New member
ברוכה הבאה!! :)

נופר בת 13 . :]]] נעים להכיר.. ! D: חוצמזה מזל"ט... בסוף החודש ישלך יומולדת. =]

קרנולה

New member
נעים בהחלט

תודה לא רק לי P= לעוד שני אנשים חשובים. (אוי נו, שלושה, אבל נוויל חשוב בקטנה. ובוני רייט גם, בעצם, לא?שכחתי מתי היא)

קרנולה

New member
מה בלבלתי?

שאלה טיפשית, כי אני מניחה (מקווה) שאני טועה, אבל לא ידעת שהתאריך של הארי זה ה31 ליולי (80, כולם יודעים שזה 80) אולי הבנתי את זה גם כשהספר לא היה בראש סדר העדיפויות שלי כשהייתי בת 11 כי פשוט ראיתי את התאריך שלי בולט על גבי ספר שאין לו שום קשר אליי, וסימנתי את זה וזה פשוט נורא כיף שדמות שאת אוהבת נולדה עשר שנים לפנייך, ביום ובחודש שלך.

Dark Banana1

New member
ממ.. ת'אמת לא ידעתי.

כי אם זה היה כתוב בספר הראשון.. אז בתקופה הזאת אני הייתי רק בת 7 כי כרגע אני בת 13.. >>קטינה, אני יודעת. \: << ובעיקרון אני התחלתי לקרוא את הסדרה מהספר השלישי ומיד התמכרתי... אבל ראיתי את הסרטים של אחד ושתיים... כשסיימתי את הספר השישי חשבתי לנסות לקרוא ת'ראשון, אבל ידעתי שזה חסר טעם אם כבר הגעתי לשישי.... סורי על הבלבול.. P: בכל זאת. ברוך הבא.. =]

קרנולה

New member
כן, בראשון

לא נורא, כבר אמרתי שלא סיימתי את השני אף פעם, באף שפה (אף שפה, סהכ שתיים)

למעלה