חדשה... יובל & ראשון & 12 וחצי מקווה להשתלב...
G go goldi New member 27/6/07 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif עוד יובל אחת... יש כאן עוד יובל מראשון...
ק קרלו איזה מ ל ך New member 27/6/07 #3 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif גם אני יובל... בן 12 וחצי מנתניה השתלבות מהירה ומהנה
Y Yu vi New member 27/6/07 #4 חחחחחחחח עוד יובל!! ../images/Emo6.gif ברוכה הבאה! אני [גם] יובל [גם] מראשל"צ בת 14 אאל"ט את היובל הרביעית פה
חחחחחחחח עוד יובל!! ../images/Emo6.gif ברוכה הבאה! אני [גם] יובל [גם] מראשל"צ בת 14 אאל"ט את היובל הרביעית פה
Y Yu vi New member 27/6/07 #7 אני אעדיף לא לרשום פה את השם... אם את רוצה את יכולה להגיד לי מאיפה את :]
J Jen74 New member 27/6/07 #17 יה!!! אני למדתי בטביב כשרק פתחו אותו!!! אני הייתי במחזור הראשון של החטיבה הזאת
S s u s h i m i New member 27/6/07 #23 ../images/Emo209.gif אהההה .. זאת את עם הרעמה והחצ'קון ? סתםםםםם חחחחחחחחחחח אבל בבצפר שלי [היסודי] אז הסתכלנו בתמונות מחזור וראינו איזה ילדה עם רעמה אבל לא עם החצ'קוןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo209.gif אהההה .. זאת את עם הרעמה והחצ'קון ? סתםםםםם חחחחחחחחחחח אבל בבצפר שלי [היסודי] אז הסתכלנו בתמונות מחזור וראינו איזה ילדה עם רעמה אבל לא עם החצ'קוןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
S s u s h i m i New member 27/6/07 #8 ../images/Emo209.gif כמה יובלים .. ממש שדה חיטה נהפכנו פהה תשנו את השםם חמודיםםםםםםםםםם חוץ מיובל זהר כי לה בכלל קוראים: יובי, יוזי [מועאעאע], יובילגת, וכד' אהה וברוכה הבאה עומר בן 14 מהרצליה .. השתלבות נעימה מה מה ??????????
../images/Emo209.gif כמה יובלים .. ממש שדה חיטה נהפכנו פהה תשנו את השםם חמודיםםםםםםםםםם חוץ מיובל זהר כי לה בכלל קוראים: יובי, יוזי [מועאעאע], יובילגת, וכד' אהה וברוכה הבאה עומר בן 14 מהרצליה .. השתלבות נעימה מה מה ??????????
S s u s h i m i New member 27/6/07 #22 ../images/Emo209.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וריבי ריבי ריבי ריבי ריבי ריבי ריבי ריבי ריבי ריבי
../images/Emo209.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וריבי ריבי ריבי ריבי ריבי ריבי ריבי ריבי ריבי ריבי
D DuLcE NeTa New member 27/6/07 #11 שלום וברוכה הבאה :] ../images/Emo140.gif אני נטע, 16 וחצי כמעט, יבנה :] ברור שתשתלבי :] נתראה :]
צ צינצילה2 New member 27/6/07 #15 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif יש שם יפה... קוראים לי יובל מלהבים בת 12 וחודשיים