חדשה...

חדשה...

שלום לכולם...אני חדשה בפורום ובמשחק (אתמול התחלתי לשחק) והאמת המשחק ממכר! בחרתי שחקן קשת ואני עכשיו רמה 10.. השאלה שלי היא שאין לי מושג מה צריך לעשות במשחק..זאת אומרת לאן ללכת, מתי, למה, כמה, איך.. אני מפחדת שאני אפספס דברים ואז אני לא אוכל לעשות אותם וילך לי השחקן. יש למישהו איזשהו מדריך, הסבר לשחקן המתחיל? אשמח לשמוע כל דבר :)

G4aRa

New member
תשובה-

אם את מבינה אנגלית ברמה סבירה יש הרבה מדריכים ב- www.hidden-street.net www.basilmarket.com www.mapletip.com

תודה..

כן התחלתי קצת לקרוא באתרים האלה...אבל הכל נורא מבלבל.. יש אולי מדריכים בעברית למשתמש המתחיל? :) וגם אני אשמח לקבל כל מה שיש לוותיקים פה להגיד...תודה :)

G4aRa

New member
תכנסי לפה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/?forumId=1694 יש פה עזרה למתחילים ומדריך לקשתים

enjye

New member
באיזה סרבר את?

אני אשמח לעזור לך במשחק אם תצתרכי :) אני בכל מקרה בברואה. באיזה סרבר את?

מקהיני

היי...תודה..אני במקהיני.. כרגע אני לא צריכה עזרה אבל הבעיה היא שאני לא יודעת מתי לעבור הלאה...וכל זה..

ח0חו0ית1

New member
אני אעזור לך

גם אני קשת, יהיה בסדר:) מה הכינוי שלך? אני אצור איתך קשר במשחק

תודה..

הכינוי שלי זה : DaNaViT אין לי ממש מושג איפה אני עכשיו...אבל אני בקהיני בערוץ 2 תגידי לי שזו את כשתמצאי אותי..תודה! :)

אני לא יכולה להיכנס עכשיו..

אני על מחשב אחר ואין עליו את המשחק אז אני אוכל להיכנס רק מחר כנראה..

הגעת כבר לויקטוריה?

(אני מניחה שכן אם את כבר קשתית) המדריכים חשובים בעיקר כדי לדעת איך לתת נקודות לסקילים ולבניית נתונים (Int, dex, str, luk) כי הדברים האלה קריטיים ולא הפיכים. מעבר למדריכים, בשביל שיהיה בעיקר עניין במשחק, כדאי לך למצוא חבר'ה. אנשים לבאדי ליסט וגילד. שיהיה כיף להתאמן ביחד ולעזור אחד לשני בקווסטים. אם תלחצי על מקש Q תוכלי לראות איזה קווסטים יש לך לעשות. בכל מקרה, ברוכה הבאה

כן הגעתי..

אני עכשיו באמצע משימה באיזה עיר או משהו של חתונות.. עכשיו אני שלב 11... איך אני מוצאת חבר'ה?

MR Lordi

New member
אני יכול לצרף אותך לGuild שלי

תיצרי איתי קשר קוראים לי שם ComboPanic אם את לא יודעת מה זה גילד אז זה כמו חבורה כזאתי שאפשר לדבר ולשמור שם על קשר

תודה...:)

אממ אין לי מושג איך יוצרים שם קשר..אתמול התחלתי לשחק (עכשיו בדיוק עליתי לרמה 12 :)) השם שלי זה זה DaNaViT

MR Lordi

New member
ברוכה הבאה!

אני בקהיני ואני יכול בכיף לעזור לך לעלות רמות
מחר הCrusader שלי חוזר מהבאן אז יכול לעזור

miss_t

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

המון חברים כבר הציעו את עזרתם פה, איזה כיף לראות את זה. בכל מקרה- כמו שנאמר להעזר במדריכים, לשים לב לבניית הסטאטים והסקילים, בנוסף- את יכולה לבצע משימות ולקבל עליהם פרסים /נקודות ניסיון (לחיצה על Q נותנת לך את רשימת המשימות הזמינות+בביצוע+סיומו). תתאמני טוב ותעלי דרגות, ברמה 21 תוכלי להכנס לPQ שמקבלים בו יותר EXP ומגילות ששוות המון כסף, ברמה 30 את עושה התמחות לעבודה שנייה ובוחרת איזה קשת להיות hunter או crossbow שלכל אחד מהם התמחות שונה וסקילים חדשים. תרגישי חופשי לשאול, בהצלחה

תודה רבה :)

כן תודה לכולם אתם ממש נחמדים פה לחדשים :) איזה יופי! ראיתי שלקשת ה2 האחרונים מתוך כל ה4 צריכים להיות 4,4 עשיתי 5,5 מקווה שזה לא נורא כל כך. בינתיים אני ברמה 12 עושה משימות. הבעיה היא שאני לא מתמצאת באיים והערים וכל זה...אז מקווה להתמצא יותר בקלות לאט לאט. אני אשמח לשמוע כל דבר שיש לוותיקים פה להגיד :)

אז מעולה :)

המשחק ממש ממכר...אבל אני אפסיק עכשיו כי עוד 5 שעות אני קמה לצבא אז אין ברירה... כרגע אני רמה 12..מה לעשות בינתיים? לעשות משימות ולהשיג כל מיני דברים שיש (אבנים וכל מיני דברים שאין לי מושג מה הם) עד לרמה 21? תודה לכולם על העזרה :)

למעלה