חדשה.. היי, גילי, מכורה (כמובן) לה"פ ~עד עכשיו קוראת סמוייה~ מקווה להשתלבות מהירה
G gili600 New member 23/6/07 #1 חדשה.. היי, גילי, מכורה (כמובן) לה"פ ~עד עכשיו קוראת סמוייה~ מקווה להשתלבות מהירה
N NITSAN6 New member 23/6/07 #3 ברוכה הבאה../images/Emo112.gif אני ניצן בת 12 עוד חודש ושלושה ימים!! השתלבות מהירה
C Charlotte Shannen New member 23/6/07 #6 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif היי! אני לינוי, בת 15 מפתח תקווה. השתלבות נעימה. ספרי קצת על עצמך.
ה העלמה הקטנהה New member 23/6/07 #12 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif בת 14 (ביום שלישי!!!!!!!!!! -אני יודעת שאני אוהבת לפרסם את התאריך שלי אז לא לכעוס.....-) השתלבות נעימה ..................
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif בת 14 (ביום שלישי!!!!!!!!!! -אני יודעת שאני אוהבת לפרסם את התאריך שלי אז לא לכעוס.....-) השתלבות נעימה ..................
ר רונילי92 New member 24/6/07 #13 היי גילי!! סמויה..??? היי!! אז את מכירה אותי ברוכה הבאה! רונילי, חמשעשרה, מקדימה השתלבות נעימה.1!
T The T Shirt New member 24/6/07 #14 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif תומר, 16.5, חולון. השתלבות נעימה ואשפוז נעים.
ס סמיילי8 New member 24/6/07 #15 הי גילי,ממצב?-אנשים כנסו לפה רגע!חשוב! דבר ראשון הי גילי, אני אסנת בת 14. עכשיו לשאר הקוראים פה, לא ידעתי איפה לתקוע תהודעה הזו אבללללללללל נכון לוקהרט דומה לברי סחרוף!??????? חעעעעע
הי גילי,ממצב?-אנשים כנסו לפה רגע!חשוב! דבר ראשון הי גילי, אני אסנת בת 14. עכשיו לשאר הקוראים פה, לא ידעתי איפה לתקוע תהודעה הזו אבללללללללל נכון לוקהרט דומה לברי סחרוף!??????? חעעעעע