חדשה.... privet....

BillysGirl

New member
חדשה.... privet....

טוף... אני SVETA (אורלי) ואני מפ"ת.. וארץ מוצא אוקראינה... (אני שם כל חופש גדול.... אז הרבה להתגעגע לשם אני לא מספיקה...) אני פה מגיל 4... אבל בחיים לא השתלבתי בחיי ישראל! תמיד יש עלי תווית "רוסיה" ואני פאקינג נהנת מזה!!!!!!!!! רוסים שולטים!!!!!!! בחיים שלי אבל אף פעם לא נעלבתי כי אמרו לי רוסיה.. אני מקבלת את זה כמחמאה... טוף, גיליתי על הפורום לני יומיים... אם הייתי מגלה קודם... הייתי פה גם אז.... אז אני מקווה שאני אשתלב פה... ואם תוכלו תפנו אותי או ספרו לי טיפה על הסטוריית אוקראינה רוסיה כי אני לא ממש מבינה בזה....

ברוכה הבאה!

גם אני רוסיה גאה! איזה כייף לך שאת כל חופש טסה לשם..גם אני רוצה!! אני סוניה בת 19.4 מחיפה:) 14 שנים בארץ וגם אני לא השתלבתי פה עדיין=\ בת כמה את??מאיפה? תהני בפורום!!!!!!!!!!:)

ברוכה הבאה סבטה (אורלי)../images/Emo140.gif

אני ויקה בת 18 וחצי מחולון... עליתי מאוקראינה מחצי האי קרים...בארץ 7 שנים...כמובן רוסיה גאה למרות שמאוקראינה...חחחחח תהני בפורום...

Janem

New member
אהלן!

אני רוני (רוסטיק) מרמת גן, בן 18, בארץ מגיל שנתיים, נעלב כל פעם שהרוסים קוראים לי איזר..חח. ברוך הבא, את תהני פה 100%.

BillysGirl

New member
יא!!!!!!!!!!

גמאני נעלבת לפעמים!!!!!!!!!! כי לפעמים אני לא רוצה להיות דומה לערס שעומד לידי....

beatman

Member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני אלכס,בן 18 מאשדוד. עליתי בגיל 3 מבלרוס. מה זאת אומרת שבחיים לא השתלבת בחיי ישראל ?? אמרת בשרשור אחר שאת יותר נהנית כאן ומרגישה שייכת לכאן.

BillysGirl

New member
אבל...

אני נהנת כאן כי יש לי חברות רוסיות כאן ואני דיי בסביבת רוסים... אולי טיפה הגזמתי *קורה לי לפעמים אל תירו בי!*אבל כל מי שאני מכירה והם ישראלים (כאילו חברים) זה מסתכם ב10 אנשים... אני מרגישה שייכת מאוד לכאן כי כאן גדלתי מגיל 4... אני רגילה למקום הזה אפילו לאנשים פה.. אבל בתכלס אני לא השתלבתי כי לא נותנים לי... אולי אני מרגישה שייכות, אבל אני תמיד "רוסיה"...

ברוכה הבאה

אני בן 23 מאריאל, פה מגיל 11. אני משתלב בישראל טוף מאוד
תכלס אני יכול להשתלב בכל מקום, אני מהמשתלבים...

למעלה