חדשה P:

DanieLushka

New member
חדשה P:

למרות שאני לא נוהגת לפתוח שרשור של חדשה וכו', אבל נחרוג: ממ, כפי שאתם יכולים לראות קוראים לי דניאל
בת 16, מאיזה חור.. רואה אנימות כבר שנתיים, נארוטו שנה ומשהו, וכמובן שהסדרה נמצאת בטופ 3 שלי ^^. ממ.. עוד אנימות אהובות: בליץ', דת' נוט, פמ"א, ברזרק וכו' וכו'. יום טוב.

benedek22

New member
בחורה שאוהבת ברזרק זה תמיד טוב!!!

ברוכה הבאה, אני שיר בן 18

ליסאן

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo41.gif

אנימות ממש טובות את רואה. אם אהבת ברזרק ממליצה לך על קליימור בחום. לדעתי הרבה יותר טובה וברורה.

DanieLushka

New member
התחלתי לראות, וממש ממש אהבתי

אבל אני לא מוצאת פרקים שהם לא MKV XD נו נו, אני מוגבלת טכנולוגית. >: אבל.. אני אשיג בקרוב ואמשיך לראות P:

DanieLushka

New member
אה ואם כבר, אז הלפ מי פליז\:

מאיפה להשיג את פרק 7 לא בMKV? >>:

lgmtk

New member
חח איזה חור? כבר ראינו גרועים XD

ע"ע אשקלון, פרדס חנה ומשגב :X אה ברוכה הבאה שוב! אוהבת ברזרק, ריספקט ::::)))))

Reyoga

New member
בחורה שאוהבת ברסרק!

אל תתפלאי אם תקבלי בקשות נישואים בפורמים של אנימה..

מית צאן

New member
שאלום^-^../images/Emo119.gif

אני עמית, בת 14 וקצת מצפון ת"א~ איזה דמות את הכי אוהבת מנארוטו? והכי פחות? השתלבות מהירה ונעימהD:

DanieLushka

New member
תודה ^^

ממ, דיי קשה.. או גארה, או נארוטו (נו אז מה אם הוא אדיוט
) והכי פחות? שכחתי איך קוראים לה |: נו זאתי הבלודינית המעצבנת, זה על קצה הלשון >: היריבה\חברה של סאקורה או וואטאבר.

מית צאן

New member
אינו^-^ (ino)../images/Emo119.gif

ו...גמאני הכי אוהבת את נארוטו וגאארהO: בעצם, הכי את נארוטו^-^ אז את גאארה~ וזה שהוא טיפש גורם לו להיות הדמות האהובה עליי^-^ (לא רק זה שהוא טיפש- אבל זה חלק מזה^-^)

DanieLushka

New member
נכון! XD משום מה היה לי בראש

השם של אוריהימה.. וידעתי שזה איכשהו דומה. רק שזה "אינווה" ו"אינו" נו מילא.

Guid

New member
רעות! זה לא כזה חור...

יש לי דודה שגרה שם. מקום חביב! ^^

tom58

New member
אולי את מכירה..

גם לי יש שם דודים ובן דוד שקוראים לו תומר בן ששון (אולי את מכירה)שיש לו גיטרה חשמלית שעולה 11000 שקל.. :( מכירה את משפחת בן ששון שפזורים בארץ בכל רחבי תבל? -(ראשון,חולון -אני,רמת גן,רעות ועוד ועוד)

למעלה