לא מכירה XD
G Guid New member 10/6/07 #20 ברוכה הבאה! אני עידן, בן 20 (עוד שבועיים וחצי), מאזור יבנה. מקווה שתהני! ^_^
S Sakura Kinomoto New member 10/6/07 #22 שלווום^0^~! ברוכה הבאה והשתלבות קלה^___^ אנחנו לא נושכים^^.....חזק..>>
מ מית צאן New member 10/6/07 #23 תמונה... זדוניתXP../images/Emo119.gif ו...הייO: דברי בשם עצמך~ אולי את לא נושכת חזק מידייP: *אני? רומזת? מה פתאוםO:*
תמונה... זדוניתXP../images/Emo119.gif ו...הייO: דברי בשם עצמך~ אולי את לא נושכת חזק מידייP: *אני? רומזת? מה פתאוםO:*
A Adi Chan New member 10/6/07 #26 יו יו יו~D: ברוכה הבאה~ ותזהרי...יש פה...המון...סוטים, שאוהבים בחורות שרואות ברזרק~D: אל תפחדי להתלונן על הטרדה מינית, או לפחות לכתוב ביומןO:
יו יו יו~D: ברוכה הבאה~ ותזהרי...יש פה...המון...סוטים, שאוהבים בחורות שרואות ברזרק~D: אל תפחדי להתלונן על הטרדה מינית, או לפחות לכתוב ביומןO:
L lgmtk New member 10/6/07 #32 עדי ;; את לא אוהבת אותי יותר? ;; ד"א תשאלי את אמא שלך איך אני אוסף את הספר ומתי XDD
A Adi Chan New member 10/6/07 #35 אני לא אכחיש בזה שאתה ברשימה השחורה../images/Emo9.gif שיש בה המוןןןןן אנשיםD: (כן ליאור, זה כולל אותךXD...אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת אותךXD)
אני לא אכחיש בזה שאתה ברשימה השחורה../images/Emo9.gif שיש בה המוןןןןן אנשיםD: (כן ליאור, זה כולל אותךXD...אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת אותךXD)
A Adi Chan New member 11/6/07 #41 אוך שתוק >> אתה בא ביום שיוצא הספר..מוצאי שבת...לקניון חוצות והיא מביאה לך~ זהוD: כמובן שאם אני רוצה את הספר, אני מחכה שאימא תבוא עדדדד אלי כדי להביא לי אותוD: למרות שאני אהיה בטירונות אז...T_T...לא רוצההההההT_T למה אני לא מתגייסת באוגוסטטטטT_T
אוך שתוק >> אתה בא ביום שיוצא הספר..מוצאי שבת...לקניון חוצות והיא מביאה לך~ זהוD: כמובן שאם אני רוצה את הספר, אני מחכה שאימא תבוא עדדדד אלי כדי להביא לי אותוD: למרות שאני אהיה בטירונות אז...T_T...לא רוצההההההT_T למה אני לא מתגייסת באוגוסטטטטT_T