חדשה P: אני בטוחה שמישהו כבר יצא לו לשמוע עליי, בכ"א אם לא, בטח תשמעו כבר עכשיו. ההההההההההיי D:
ש שיראליק New member 9/5/07 #1 חדשה P: אני בטוחה שמישהו כבר יצא לו לשמוע עליי, בכ"א אם לא, בטח תשמעו כבר עכשיו. ההההההההההיי D:
ש שיראליק New member 9/5/07 #2 איפ כתבתי משהו בצורה מוזרה אז תיקון - אני בטוחה שכמה מכם כבר שמעו עליי ואז ההמשך D:
נ נעה 124 New member 9/5/07 #5 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני נעה, בת 13 השתלבות נעימה
I I מ י ר ב I New member 9/5/07 #6 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif את מוזמנת להצטרף לדיונים ולהנות איתנו יחד...
פ פ ל פ ל ת18 New member 9/5/07 #9 חח כן אבל רק עם "י"!!!!!!!! יודעת שאין כזה שם באמת? אבא שלי שמע תוכנית ברדיו ויש רק בלי "י" אבל זה הרבה פחות יפה אז נראה לי שבינתיים אני אשאר מירב עם "י".... זה היה דקה של שעמום עם מירב
חח כן אבל רק עם "י"!!!!!!!! יודעת שאין כזה שם באמת? אבא שלי שמע תוכנית ברדיו ויש רק בלי "י" אבל זה הרבה פחות יפה אז נראה לי שבינתיים אני אשאר מירב עם "י".... זה היה דקה של שעמום עם מירב
S Ss H A D A S sS New member 9/5/07 #12 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה... ולבתראות לכולם אני נוסעת לכינרת עד יום ראשווון ייאייי צאוו...