חדשה...navman PIN

חדשה...navman PIN

היי אני חדשה בפורום, אתמול בעלי קנה לי ליום הולדת pocket pc את המכשיר אני בחרתי אחרי כמה וכמה סקרים.... היה חשוב לי שהוא יהיה עם מערכת הפעלת ווינודס... והיה חשוב שיהיה לו GPS מובנה. לכן נותרו 2 דגמים מובילים. NAVMAN מכשיר חדש שנקרא PIN והMIO168 כמובן שבחרתי דווקא בNAVMAN ועכשיו לשאלה... איך מעדכנים גירסא לעיברית... ומפות של הארץ ושאלה שניה... איך לעזזל רואים גרף באקסל אחרי שהזנתי לו את הנתונים. (ולמתעניינים במחיר 399 $ בארה"ב)

AYELET1

New member
התחדשי

כוונתך למכשיר זה לא התעמקתי שם יותר מדי בשעה זו
אך אינני בטוחה שכיום יש מפות לישראל לתכנה שעליו עברית את יכולה לקנות של PDAC אאו של איירון חפשי ב-www.zap.co.il מקומות זולים לרכישת העברית

כן זה הוא!!!../images/Emo8.gif

תודה... על התשובה המהירה!!! אני באמת אחפש שם... בכל אופן מה עם האקסל... איך ממירים גיליון לגרפ??? יש בכלל אפשרות כזו?

mikeoreli

New member
תשובות

לגבי מפות של ישראל, את צריכה לרכוש את הדסטינטור (עבור ניווט בכבישי הארץ) או נביגטור (ניווט שטח). שתי התוכנות עולות לא מעט, למעשה הדסטינטור עולה כ2100 ש"ח והנביגטור עולה כ1000 ש"ח. לגבי אקסל - הפוקט אקסל הכלול בפוקט פיסי הוא מינימאלי ביותר. אם את רוצה יותר פונקציות כמו מאקרו, גראפים ועוד... את צריכה לקנות תוכנה נוספת. יש את PTAB את PlanMaker ועוד שמשלימות את האקסל. תוכנות אלו גם עולות כסף.

למעלה