חדשה

פלורי2

New member
חדשה../images/Emo99.gif

אני נילי בת 11 ואני מאוהבת באמינם
. אני גרה בצפון ואני חולה על השירים שלו.. מישהו ראה את עשרת הגדולים שלו ב-MTV?

®NuLy®

New member
ברוכית../images/Emo24.gif

אני גלי בת 15 מאזור ירושלים את עשרת הגדולים לא ראיתי הפעם.. כי נמאס לי לראות את כל הקליפים שוב ושוב ושוב... בכל מקרה השתלבות נעימה

Lil M

New member
קולולולולולש?!?!?

השמעתי נכון?!?! תשמעי כפרה נשמה עיניים חיים שרירים ציצים שחי מפשעה קליפים של אמינם?לראות אותו אף פעם לא נמאס. מה קרה כולם נזכרו לבוא לפורום עכשיו !?!?!? חחחחח אני מייקי בת 16 פ"ת וכמה לא צפוי מסניפה M&M מדי יום=] cya

Lil M

New member
עדין כיף לראות שוב ושוב ושוב ושוב

ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב בצורת E :) כן משעמם לי..

®NuLy®

New member
חחחח מגניב../images/Emo6.gif

שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב שוב E הפוכה
כל המחברות חשבון שלי (ויש לי 4 כאלה למקצועות שונים) מלאות ב-Eים למינהם בכל מיני צבעים וצורות:D

Lil M

New member
../images/Emo45.gif

העיקר הבנתי תכוונה.. חחח אצלי זה בדרך כלל מקושקש על הידים בטושים המסרטנים האלה:)

angela12

New member
ראסמי מסרטנים

ותמיד שאת בשיא הכיף שלך משרטטת על עצמך כאילו אין מחר בא המבאס הזה "אבל זה מסרטן...יהיה לך סרטן מזה" שתוק יא בן של זונה, אתה רואה שאני נהנת, לא?!?!

angela12

New member
אה ועוד משהו שראיתי עכשיו

שוחחתי זה עתה שיחה תמימה לחלוטין במסנג'ר. שפתאום אני רואה את אחת הפרסומות המציקות בקצה ואז אני קולטת כזה בקצה את הכתובת המטרידה הזו--->>> ומה שיש לי להגיד על זה הוא .."ממ מממ מ מה?!" טוווווב!

galileho

New member
יששש מישהי יותר קטנה ממני ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
כע ראיתי בפעם האלף אני גלי בת 14 מר"ג השתלבות נעימה

למעלה