חדשה אני אילנית בת 12 מחור ליד כרמיאל אפפפ... לא לרדת על הגיל! אני בת 1 וגאה בזה!
א אילוש המאמוש New member 27/9/06 #1 חדשה../images/Emo98.gif אני אילנית בת 12 מחור ליד כרמיאל אפפפ... לא לרדת על הגיל! אני בת 1 וגאה בזה!
ע עדי C New member 27/9/06 #3 ברוכה הבאה אילנית../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif ולמה שנרד עלייך יש כאן עוד כמה בנות בגילך...
ברוכה הבאה אילנית../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif ולמה שנרד עלייך יש כאן עוד כמה בנות בגילך...
מ מ א מ י2 New member 28/9/06 #4 למה שנרד?! ../images/Emo24.gif../images/Emo219.gif אני בת 11 . ברוכה הבאה! אני לוטן,בת 11,מחור לא ליד,סתם חור (להלן-יבנה ). תהני
למה שנרד?! ../images/Emo24.gif../images/Emo219.gif אני בת 11 . ברוכה הבאה! אני לוטן,בת 11,מחור לא ליד,סתם חור (להלן-יבנה ). תהני
מ מתה על קובנה New member 28/9/06 #5 חיחיחיחי פפושדדו../images/Emo70.gif אנחנו גדליייייים מיום ליום הו, אני מרגישה כ"כ בוגרת אה .. ואילנית,זה לא נגדך פשוט ,תמיד הייתי הקטנה .. ופתאום גדלתי :| מוזר . ממ .. ברוכה הבאה מאמי תהני!
חיחיחיחי פפושדדו../images/Emo70.gif אנחנו גדליייייים מיום ליום הו, אני מרגישה כ"כ בוגרת אה .. ואילנית,זה לא נגדך פשוט ,תמיד הייתי הקטנה .. ופתאום גדלתי :| מוזר . ממ .. ברוכה הבאה מאמי תהני!