ברוך הבא עומר מקווה שתיהנה פה ושתשתלב במהירות
Y yhamry New member 25/7/07 #16 גם אני מקווה ואני יודע שאני ישתלב לפי כמות האנשים שמצטרפים ומשתלבים אני יודע שאני ישתלב
J julie90 New member 25/7/07 #20 ../images/Emo6.gif "טובים השניים מן האחד"! אם כולם ילכו, עם מי תדסקסי על הסדרה? עם עצמך?
I its only ma New member 26/7/07 #46 אם כבר מדברים... אםעל כל מיני אנשנושים חדשים אז.... גמאני חדשה....=]
S SharoNofit New member 26/7/07 #37 חחח זהירות! הצטרפה לנו פה אבשלום קור קטנה../images/Emo3.gif חחח סתם את צודקת.... ואם כבר אז לי "קשה" לראות אנשים עם שגיאות כתיב.... (במיוחד בגילאים בוגרים...!!)
חחח זהירות! הצטרפה לנו פה אבשלום קור קטנה../images/Emo3.gif חחח סתם את צודקת.... ואם כבר אז לי "קשה" לראות אנשים עם שגיאות כתיב.... (במיוחד בגילאים בוגרים...!!)
נ נעה בקולנוע New member 26/7/07 #39 אבל הכי מעצבנים זה אלה שאומרים "אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי" ואז שואלים אותם מה כמה יחידות ומה היה הציון וזה 5 יחידות וציון סופי עם המגן 98... גאדמט אני שונאת את רתם
אבל הכי מעצבנים זה אלה שאומרים "אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי" ואז שואלים אותם מה כמה יחידות ומה היה הציון וזה 5 יחידות וציון סופי עם המגן 98... גאדמט אני שונאת את רתם
S SharoNofit New member 26/7/07 #40 חחחח כן......./images/Emo127.gif../images/Emo152.gif ואת הבגרות שלי בלשון אם כבר עברתי בנקודה... אין לי מושג מה זה שווא נע, מלעיל וכל זה.... אבל ההבעה שלי גבוה וזה משתכלל ביחד אז ניצלתי...
חחחח כן......./images/Emo127.gif../images/Emo152.gif ואת הבגרות שלי בלשון אם כבר עברתי בנקודה... אין לי מושג מה זה שווא נע, מלעיל וכל זה.... אבל ההבעה שלי גבוה וזה משתכלל ביחד אז ניצלתי...